Sea of Thieves pro Xbox 360

Popis Hra Sea of Thieves nabízí bytostně pirátský zážitek od plachtění přes boje a objevování až po rabování – zkrátka vše, co potřebujete k pirátskému životu a vytvoření zcela nové legendy. Staňte se ještě větším pirátem Rozviňte plachty, vyvěste vlajku a pusťte se v této dobrodružné hře se sdíleným světem do bojů, lovení pokladů a budování nezapomenutelné legendy. Procestujte fantastický svět panenských ostrovů, mýtických příšer a lákavých…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Sea of Thieves pro Xbox 360
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Vlastnosti

Česká lokalizace:
Ne

Popis produktu

Popis Hra Sea of Thieves nabízí bytostně pirátský zážitek od plachtění přes boje a objevování až po rabování – zkrátka vše, co potřebujete k pirátskému životu a vytvoření zcela nové legendy. Staňte se ještě větším pirátem Rozviňte plachty, vyvěste vlajku a pusťte se v této dobrodružné hře se sdíleným světem do bojů, lovení pokladů a budování nezapomenutelné legendy. Procestujte fantastický svět panenských ostrovů, mýtických příšer a lákavých kořistí – ať už sami, nebo se svou posádkou – a otestujte svoji kuráž v epochálních bitvách s jinými piráty. Vylepšeno pro Xbox One X Hra Sea of Thieves byla optimalizována tak, aby plně využila možnosti nejvýkonnější konzole na světě. Hry vylepšené pro Xbox One X mají vyšší výkon, stabilnější snímkovou rychlost, vyšší rozlišení a mohou se rychleji načítat. Kam vás plachty zanesou Když hráči nemají ve hře přiřazené žádné role, máte naprostou volnost a můžete cestovat světem a setkávat se s ostatními podle libosti. Přátelé, nebo nepřátelé? Během svých dobrodružství, která podniknete ve skupině nebo samostatně, se setkáte s jinými posádkami. Budou ale přátelské, nebo nepřátelské, a jak zareagujete? Svět, který stojí za prozkoumání Při zkoumání nových končin plných tajemství a potopených lodí budete podle map plachtit na ohromném širém oceánu a luštit hádanky. Ohromující zážitky Můžete se účastnit lodních bitev, lovit nebezpečné odměny, dopravovat náklad zrádnými vodami, bojovat s kostrami prokletých bývalých pirátů a spoustu dalšího. Nikdy nebudete plachtit sami Bez ohledu na to, jestli hrajete s přáteli, sestavujete novou posádku, nebo cestujete jako osamělý mořský vlk, čekají vás na každém kroku bujará a nezapomenutelná setkání. Budujte si pověst Svět významných činů čeká na vaši výpravu. Nahromaďte kořist, vylepšete svou pověst a vybavte si loď i sami sebe pomocí tvrdě zasloužených odměn.

Sea of Thieves je adventura se sdíleným světem plným pirátů, nečekaných nebezpečí a kořisti. Vyzkoušejte si pirátský život, prozkoumávejte a bojujte v této neotřelé a zábavné hře pro více hráčů. Pozor: Ke hře je potřeba mít aktivní zlaté členství Xbox Live.

Vydejte se na plavbu a určete si vlastní pravidla, role a cíle ve světě, kde je každá plachta na obzoru další posádka hráčů, od níž se dá čekat cokoli. Hra „Sea of Thieves“ nabízí v rámci sdíleného světa jedinečný kooperativní multiplayerový zážitek, který v sobě kombinuje vzrušení ze společného dobrodružství s přáteli a nepředvídatelnost dalších událostí.

„Sea of Thieves“ navíc podporuje hraní napříč zařízeními z rodiny Xbox One a PC s Windows 10, takže si na své přijdou všichni bez ohledu na preferovanou platformu.

Hlavní rysy XboxONE Sea of Thieves:

  • Inovativní kooperativní herní prvky ve sdíleném světě – Utvořte s dalšími hráči pirátskou posádku, která táhne za jeden provaz, plní společné úkoly a dělí se o kořist.
  • Vydáte se na velkolepé výpravy za legendárními artefakty a ukrytými poklady, p

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.