TOP 8 14. Nejprodávanější
SCHOLL Velvet Smooth Eletronic Foot Care System Blue

od 699 Kč
Scholl elektrický pilník na chodidla je vybaven 2 výměnnými hlavicemi - se středně drsnou rotační hlavicí z mořskými minerály a peelingovou hlavicí. Pomocí tlaku odstraňuje suchou, šupinatou a tvrdou pokožku na chodidlech a dává vyniknout jasnější a mlaději vypadající pokožce. Dvojrychlostní systém umožňuje nastavení výkonosti dle vašich potřeb. Scholl elektrický pilník na chodidla můžete použít na mokrou i suchou kůži. Odolný proti vlhkosti.…
vmSHOP
Za dopravu 129 Kč Skladem
1 000 Kč Do eshopu

Doporučujeme

Řadit dle

Jak vybíráme doporučené nabídky

Především pečlivě vážíme mezi cenou produktu, kvalitou a reputací eshopu.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: SCHOLL Velvet Smooth Eletronic Foot Care System Blue
Výrobce: SCHOLL
Minimální cena: 699 Kč
Maximální cena: 1 000 Kč
Ušetříte až: 301 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

  • Scholl elektrický pilník na chodidla je vybaven 2 výměnnými hlavicemi - se středně drsnou rotační hlavicí z mořskými minerály a peelingovou hlavicí.
  • Pomocí tlaku odstraňuje suchou, šupinatou a tvrdou pokožku na chodidlech a dává vyniknout jasnější a mlaději vypadající pokožce.
  • Dvojrychlostní systém umožňuje nastavení výkonosti dle vašich potřeb.
  • Scholl elektrický pilník na chodidla můžete použít na mokrou i suchou kůži.
  • Odolný proti vlhkosti.
  • Napájen pomocí 4 AA baterií.
Součástí balení:
  • 1 hlavice k odstraňování tvrdé kůže
  • 1 hlavice k odstraňování suché kůže
  • baterie (4xAA)v balení
Upozornění:
  • Nepoužívejte na stejném místě po nepřerušovanou dobu delší než 3 až 4 sekundy. V případě podráždění nebo pálení pokožky přestaňte. Nadbytečnou odumřelou kůži otřete nebo opláchněte. Pokožku důkladně osušte a po nanesení zvlhčovače budete mít báječně hebká chodidla!
Scholl elektrický pilník na chodidla Velvet Smooth se středně drsnou rotační hlavicí z mořskými minerály a peelingovou hlavicí. Pomocí tlaku odstraňuje suchou, šupinatou a tvrdou pokožku na chodidlech. Dvojrychlostní systém. Odolný proti vlhkosti. Set obsahuje 2 hlavice a baterie (4xAA). Nejlepší volba pro domácí péči o pokožku vašich chodidel! Nový Scholl Velvet Smooth má odnímatelnou hlavici ve tvaru válečku a ergonomický tvar se kterým odstraníte ztvrdlou kůži i na těžko dostupných místech. Speciální povrch nástavce zajistí jemné a snadné odstranění mozolů či otlačenin. Pro kůži tak jemnou jako hedvábí. Dopřejte si profesionální péči o nohy v pohodlí vašeho domova. Ergonomicky tvarovaná rukojeť je navržena pro pohodlné používání. Je vytvarována tak, aby dobře padla do ruky. Nové diamantové válečky jsou dostupné ve třech provedeních. Extra hrubý, hrubý a jemný pro nejhladší výsledek. Elektrický pilník disponuje bezpečnostním zastavením, pokud je na něj vyvíjen příliš velký tlak. Zabrání tak nechtěnému poranění. Před prvním použitím odšroubujte kryt na konci rukojeti a vložte čtyři AA baterie. Také je dobré se ujistit, že brusná hlavice je správně upevněna na svém místě. Hlavici vyměníte stlačením uvolňovacího tlačítka na straně pilníku a vyjmutím hlavice z pilníku. Novou hlavici zasuňte na její místo tak, až zacvakne. Naše nohy nás nesou po celý život každý den. Proto vyžadují zvláštní péči, kterou jim dopřejete používáním přípravků značky Scholl. Vlastnosti: - bezdrátový rotační pilník na chodidla - speciální povrch nástavce pro dokonalé odstranění ztvrdlé kůže - dokonale ergonomická hlavice a rukojeť - bezpečnostní zastavení - jednoduchá výměna nástavců Scholl Velvet Smooth peelingová rotační náhradní hlavice Náhradní hlavice pro pilníky Scholl Velvet Smooth jemně odstraňují z chodidel odumřelou kůži a jsou určeny pro profesionální domácí pedikúru. Hlavice jsou snadno omyvatelné a tudíž vždy čisté pro každé další požití. Jednoduchá výměna hlavic. Scholl peelingová rotační hlav

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.