TOP 49
Schleich Prehistorické zvířátko - Spinosaurus

od 370 Kč
Figurky vhodné pro holky i kluky, výška figurky: 12 cm, vhodné od 3 let . Ani u vás doma nesmí vašemu dítěti chybět dinosaurus? Pak vězte, že právě spinosaurus si zaslouží své místo v dětském pokojíčku. Jedná se totiž o jednoho z nejnebezpečnějších predátorů pravěku. Tento masožravec byl dokonce větší než známý tyrannosourus rex. Pro spinosaura je typická jeho plachta na zádech a krokodýlovitý skus, podle něhož ho zaručeně rozpoznáte od…
vmSHOP
Za dopravu 129 Kč Skladem
646 Kč Do eshopu

Doporučujeme

Řadit dle

Jak vybíráme doporučené nabídky

Především pečlivě vážíme mezi cenou produktu, kvalitou a reputací eshopu.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Schleich Prehistorické zvířátko - Spinosaurus
Výrobce: Schleich
Minimální cena: 370 Kč
Maximální cena: 646 Kč
Ušetříte až: 276 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Figurky vhodné pro holky i kluky, výška figurky: 12 cm, vhodné od 3 let . Ani u vás doma nesmí vašemu dítěti chybět dinosaurus? Pak vězte, že právě spinosaurus si zaslouží své místo v dětském pokojíčku. Jedná se totiž o jednoho z nejnebezpečnějších predátorů pravěku. Tento masožravec byl dokonce větší než známý tyrannosourus rex. Pro spinosaura je typická jeho plachta na zádech a krokodýlovitý skus, podle něhož ho zaručeně rozpoznáte od prehistorických plazů. A právě možná on byl první dinosaurus, který uměl plavat. Tato figurka značky Schleich je dokonale realistická a úžasně detailní. Dětem tak umožní poznávat historická zvířata a rozvíjet fantazii při hraní. Hračka je vhodná pro děti od 3 let. Klíčové vlastnosti figurky Schleich - prehistorické zvířátko SpinosaurusSpinosaurus byl jeden z největších predátorů pravěkuByl větší než známý tyrannosaurus rex a giganotosaurusPro spinosaura je typická plachta na zádech a krokodýlovitý skusMožná to byl první dinosaurus, který plavalPostavička je Prehistorické zvířátko - Spinosaurus s pohyblivou spodní čelistí. Model z tvrdé gumy. Rozměr 20,4x11,1x9,5cm.   Spinosaurus byl obrovským masožravým dinosaurem, který žil na území dnešní severní Afriky. V současnosti je považován za největšího známého dravého dinosaura. Spinosaurus měl plnou tlamu ostrých rovných zubů. Večeře se obvykle skládala z jiných dinosaurů nebo ryb. Charakteristické jsou pro tento druh dlouhé zádové výběžky, tvořící jakési „trny“ o délce až 2 metry, za života zvířete zřejmě sloužící v podobě kožní plachty, napnuté mezi těmito výběžky, k regulaci tělesné teploty.   Odhaduje se, že největší spinosauři mohli dosahovat délky kolem 18 metrů a hmotnosti 9 tun. Spinosaurus tak představuje zdaleka největšího dravého tvora, který kdy chodil po souši. Spinosaurus byl možná první dinosaurus, který uměle plavat.

Figurka Spinosaura, prehistorického ještěra, je určena pro holčičky a kluky od 3 let. Toto nebezpečně vyhlížející zvířátko bylo velkým predátorem, nebezpečnějším než T-Rex nebo Giganotosaurus. Předpokádá se, že uměl i plavat.

Přednosti:

  • velmi kvalitní materiál
  • ručně malovaný výrobek
  • splňuje přísné normy a předpisy

Vyberte dětem figurku značky Schleich!

Vhodné pro děti od 3 let Materiál: tvrdá guma Rozměry: 29,4 x 9,5 x 11,1 cm Design: Německo

Všeobecné: Doporučený věk: Od 3 let Série: Dinosaurs Rozměr (cm): 29,4 x 9,5 x 11,1 Doporučený věk: 0-2 roky: ne 3-4 roky: ano 5-6 roků: ano 7-8 roků: ano 9-11 roků: ano od 12 roků: ne Upozornění: Upozornění: POZOR! Nevhodné pro děti do 3 let. Nebezpečí udušení v důsledku malých částí, které mohou být spolknuty.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.