Sandor Ellix Katz: Síla přírodní fermentace
Nejprodávanější knihy
Specifikace
Klíčové vlastnosti
Popis produktu
Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. Mnohdy se během svého vyprávění pozastaví nad tradicemi nejrůznějších světových kultur. V knize nechybějí ani skutečně jednoduché techniky na domácí výrobu piva, vína i octa (spolu s recepty na cider, medovinu i šumivé víno). S téměř stovkou receptů je neobsáhlejší a nejšířeji pojatou knihou o fermentovaných potravinách, která kdy byla publikována.Autor: Sandor Ellix KatzRok vydání: 2015Vazba: PaperbackISBN: 978-80-247-5214-3Počet stran: 256Rozměry: 144 x 205 Síla přírodní fermentace - Jedinečná chuť a léčivá síla živých kultur - Sandor Ellix Katz. Objevte léčivou sílu fermentovaných potravin. Síla přírodní fermentace je oslavou přírodního bohatství. Je první kuchařkou, jež do hloubky prozkoumává kulinářské kouzlo kvašených potravin – zavede vás do jejich rozmanitého světa a nabídne jednoduché recepty na výživná, léčivá a lahodná jídla. Síla přírodní fermentace - Jedinečná chuť a léčivá síla živých kultur - Sandor Ellix Katz od nakladatelství GRADA Publishing, a.s. v kategorii za skvělé ceny na e-shopu Knihydobrovsky.cz