SanDisk SDHC 32GB Extreme UHS-I U3

Extrémní rychlost pro záznam, přenos a 4K UHD Zaznamenávejte nejlepší zážitky s extrémní rychlostí. Paměťová karta Sandisk Extreme disponuje rychlostí zápisu až 40MB/s a podporou 4K rozlišení. Karta je kompatibilní se všemi zařízeními podporujícími formáty SDHC a SDXC. Dokonalý zápis i čtení S rychlostí zápisu 40MB/s dokážete rychle zachytit hned několik snímků za sekundu. Karta bude vždy připravena pro okamžitý záznam. Přenos dat při rychlosti…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: SanDisk SDHC 32GB Extreme UHS-I U3
Výrobce: SANDISK
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Extrémní rychlost pro záznam, přenos a 4K UHD Zaznamenávejte nejlepší zážitky s extrémní rychlostí. Paměťová karta Sandisk Extreme disponuje rychlostí zápisu až 40MB/s a podporou 4K rozlišení. Karta je kompatibilní se všemi zařízeními podporujícími formáty SDHC a SDXC. Dokonalý zápis i čtení S rychlostí zápisu 40MB/s dokážete rychle zachytit hned několik snímků za sekundu. Karta bude vždy připravena pro okamžitý záznam. Přenos dat při rychlosti 90MB/s vám usnadní práci. Připravena na extrémní podmínky Výdrž karty byla testována v extrémních podmínkách. Odolá vodě, nárazu, vysokým teplotám a dokonce i rentgenovému záření. Můžete vzít svúj telefon, tablet nebo kameru všude sebou. I když vaše zařízení nepřežije, vaše karta ano. Podpora Podpora zahrnuje RescuePRO Deluxe software pro obnovu vašich dat. Software umožňuje jednoduchou záchranu stracených záznamů. Vlastnosti:

  • Extrémní rychlost pro sekvenční snímání, rychlý přenos dat a 4K UHD
  • Odolná vůči teplotám, voděodolná, nárazuvzdorná, odolná vůči rentgenovému záření
  • Funkce RescuePRO Deluxe
  • Video Speed Class 30 (V30) znamená, že karta je připravena pro virtuální realitu a 360° video (platí pro kapacitu 32 až 256 GB)
Technická specifikace:
  • UHS-I klasifikace: U3 je ideální pro natáčení Full HD a 4K videa
  • Kapacita: 32GB
  • Rychlost čtení: až 95 MB/s
  • Rychlost zápisu: až 40 MB/s
  • Rozměry: 24 x 32 x 2,1 mm
  • Provozní teplota: -25°C až 85°C
  • Skladovací teplota: -40°C až 85°C

SanDisk SDHC Extreme

Společnost SanDisk se již více než 27 let zabývá výrobou a inovací datových úložišť. Od stylových USB Flash disků, přes výkonné SSD disky až po spolehlivé paměťové karty. Její výrobky jsou používány v mnoha předních světových datových centrech. Pro vás nyní přináší svou paměťovou kartu SDHC Extreme.

Flash Paměť

Flash paměti představují speciální typ paměťových médií určený především pro přenosná zařízení. Flash paměti se vyznačují malými rozměry, nízkou spotřebou energie, vysokou spolehlivostí a rychlým přístupem k uloženým datům. Spojují v sobě výhody pevného disku a RAM pamětí - nemají žádné pohyblivé části, informace zůstávají uložené i bez napájení. Jsou však velmi odolné (bez ztráty dat vydrží i pád na zem), data zůstanou uložená bez napájení po velmi dlouhou dobu.

Rychlost a 4k

Karta SDHC Extreme využívá rychlostní třídu UHS-I (U3), díky čemuž může dosahovat přenosové rychlosti čtení/zápisu až 90/40 MB/s. Karta se dále řadí do rychlostní třídy Class 10, která zajišťuje minimální rychlost zápisu 10 MB/s. S možností pořizování videí v kvalitě 4K přichází na světlo světa nové označení pro minimální datový tok pro nahrávání videa. V tomto případě se

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.