SanDisk MP3 Clip Sport GO 32 GB černá

Super lehký přehrávač, který připnete na oblečení nebo sportovní vybavení a můžete bezstarostně cvičit. Zapněte hudbu a vypněte telefon! Lehký MP3 přehrávač Clip Sport Go byl navržen přímo pro cvičení. Hlavní funkce: podporuje data z iTunes (kodek AAC) a další audio formáty zabudované FM rádio podpora audioknihy: Audio DRM, audioknihy a podesty sport: Obsahuje stopky pro ukládání záznamů a časů výborně čitelný LED displej a tlačítka umožňující…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: SanDisk MP3 Clip Sport GO 32 GB černá
Výrobce: SANDISK
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Super lehký přehrávač, který připnete na oblečení nebo sportovní vybavení a můžete bezstarostně cvičit. Zapněte hudbu a vypněte telefon! Lehký MP3 přehrávač Clip Sport Go byl navržen přímo pro cvičení. Hlavní funkce:

  • podporuje data z iTunes (kodek AAC) a další audio formáty
  • zabudované FM rádio
  • podpora audioknihy: Audio DRM, audioknihy a podesty
  • sport: Obsahuje stopky pro ukládání záznamů a časů
  • výborně čitelný LED displej a tlačítka umožňující snadné ovládání
  • podporuje až 8000 skladeb a nabízí životnost baterie až 18 hodin
  • funkce diktafonu (zabudovaný mikrofon)
Systémové požadavky:
  • operační systém: Windows 10/8/7/Vista, MacOS X Verze 10.3 nebo vyšší
OBSAH BALENÍ:
  • MP3 přehrávač Clip Sport Go
  • sluchátka
  • USB 2.0 kabel
  • Uživatelský manuál
TECHNICKÁ SPECIFIKACE: Konektor sluchátek 3,5 mm Připojení USB micro Připojení k počítači USB A zásuvka Mikrofon Rádio Max. výdrž akumulátoru 18 h Memory Capacity 32 GB Podpora formátu FLAC/MP3/Secure WMA Typ paměti Intern Barva Černá Série: Clip Sport Go Rozměry: 56,6 x 36,5 x 15,15 mm Hmotnost: 24 g Sandisk Clip Sport Go, 32 GB, černá

Také při běhu či jiné pohybové aktivitě rádi posloucháte hudbu, ale nebaví vás s sebou neustále vláčet mobilní telefon? V tom případě bychom chtěli Sandisk Clip Sport Go představit právě vám. Jedná se totiž o moderní MP3 přehrávač, který byl stvořen speciálně pro náruživé sportovce. Je nesmírně lehounký (pouhých 24 gramů), takže o něm při běhání téměř nevíte. Disponuje praktickým klipovým uchycením, jehož prostřednictvím si jej můžete připnout na tričko nebo třeba na potítko. A aby toho nebylo málo, může se pochlubit i špičkovou baterií, díky níž vás vydrží bavit po celou dobu vašeho tréninku.

Snadné ovládání

S obsluhou přístroje si hravě poradíte díky přehlednému barevnému LED displeji a několika základním mechanickým tlačítkům. Sluchátka k přehrávači připojíte prostřednictvím klasického 3,5mm jack konektoru.

Jdete běhat? Telefon nechte doma – hudbu vám zprostředkuje Sandisk Clip Sport Go. Kapacita na 8 000 písniček

Přenosný přehrávač Sandisk Clip Sport Go disponuje interním datovým úložištěm, které se pyšní kapacitou 32 GB. Do něj si můžete uložit až 8 000 skladeb ve formátu MP3.

  Podpora mnoha formátů

Tento přístroj vás potěší i podporou řady populárních zvukových formátů. Vedle MP3 či FLAC souborů s ním můžete poslouchat i hudbu ze služby iTunes (kodek AAC), zvukové soubory Windows Media Audio či audioknihy ve formátu Audible DRM.

  Naladí i vaše oblíbené rádio

Pokud si jdete zaběhat a v rádiu zrovna začíná váš oblíbený pořad, určitě oceníte i integrovaný FM tuner. Jeho prostřednictvím si můžete v přehrávači Sandisk Clip Sport Go naladit všechny dostupné rozhlasové stanice.

  Zastane práci diktafonu

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.