Samsung HW-Q60T

Vaše ušní bubínky budou tančit do rytmu díky TV soundbaru Samsung HW-Q60T s neuvěřitelným akustickým výkonem 360 W! Soundbar vás však uchvátí i svým atraktivním úzkým designem v univerzální černé barvě, která vynikne v každém moderním interiéru. Na vývoji designu Samsung spolupracoval s renomovanou dánskou firmou Kvadrat, která soundbar opatřila elegantním zaobleným tvarem s kvalitní textilií, který má estetický i bezpečnostní význam. Celý…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Samsung HW-Q60T
Výrobce: Samsung
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Vaše ušní bubínky budou tančit do rytmu díky TV soundbaru Samsung HW-Q60T s neuvěřitelným akustickým výkonem 360 W! Soundbar vás však uchvátí i svým atraktivním úzkým designem v univerzální černé barvě, která vynikne v každém moderním interiéru. Na vývoji designu Samsung spolupracoval s renomovanou dánskou firmou Kvadrat, která soundbar opatřila elegantním zaobleným tvarem s kvalitní textilií, který má estetický i bezpečnostní význam.

Celý audio systém se zakládá na konfiguraci 5.1.2, to znamená, že získáte fantastický a hlavně nefalšovaný prostorový zvuk pomocí 5 kanálů, 1 subwoofer kanálu a 2 horních kanálů. Vertikální prvek soundbaru vytváří působivé 3D audio s plnějším, širším i vyšším zvukovým polem. Nyní můžete slyšet zvuk i nad vámi, jelikož bezdrátové zadní reproduktory odráží zvuk od stropu. Technologie Dolby Atmos a DTS:Virtual X vám zaručí kvalitní optimalizaci a směrovost zvuku při každém poslechu.

Se zvukovým panelem se 6 reproduktory, s bezdrátovým 6,5palcovým subwooferem a 2 Sorround reproduktory si v bohatých douškách vychutnáte hutné basové frekvence i přirozené výšky bez zkreslení, které vám v pohodlí vašeho domova vykouzlí dechberoucí zážitky jako z živých koncertů či ze známých sportovních stadiónů, ať už budete koukat na fotbal, hokej, basketbal, biatlon či atletiku.

V případě filmů, seriálů či her vás toto TV příslušenství lépe vtáhne do děje pro ještě silnější a emotivnější zážitky. Pro hráče se jedná o stěžejní příslušenství, jelikož je mnohdy zvuk v některých hrách otázkou vašeho přežití, jako jsou kupříkladu FPS střílečky nebo různé strategické hry. Zásluhou technologie HDMI eARC vám tento soundbar zprostředkuje špičkovou reprodukci i v případě využívání sekundárně připojených přístrojů, jako jsou různé DVD přehrávače nebo herní konzole, ze kterých bezdrátově přehrajete libovolný obsah opravdu velice snadno.

Soundbar Samsung HW-Q60T je natolik chytrý, že rozpozná právě probíhající dialog mezi hlavními aktéry na televizní obrazovce. Vestavěný středový reproduktor následně zprostředkuje vyvážený zvuk rozhovorů, ve kterých nepřijdete o jediné slůvko, ať už se na filmy a seriály koukáte v češtině nebo v angličtině. Technologie adaptivního audia vám tak zajistí zcela srozumitelnou dialogovou stopu i při nízké hlasitosti. Zvukový panel totiž automaticky analyzuje zdroj zvuku a optimalizuje finální zvukovou stopu pro maximálně vyladěné audio od A až do Z.

To však ne

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.