Salvia Paradise s.r.o. Salvia Paradise Hloh obecný 120 kapslí

od 345 Kč
Hloh obecný je opadavá listnatá dřevina, označovaná jako keř nebo malý strom, dorůstající výšky až 8 m. Domovinou mu je Evropa a severní Afrika. Květenství je bílé, velmi silné aromatické vůně, ve formě chocholíků. Květy jsou hlavním předmětem sběru, kvetou od května do června. Hloh obecný příznivě působí na funkce nervové a oběhové soustavy. Užívání hlohu má relaxační účinky a napomáhá usínání. Ustanovení nařízení Evropského parlamentu a Rady …
Lékárna.cz
Za dopravu 118 Kč Skladem
345 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Salvia Paradise s.r.o. Salvia Paradise Hloh obecný 120 kapslí
Výrobce: Salvia Paradise s.r.o.
Minimální cena: 345 Kč
Maximální cena: 351,20 Kč
Ušetříte až: 6,20 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Vlastnosti

Počet tablet:
120 tablet
Forma:

Popis produktu

Hloh obecný je opadavá listnatá dřevina, označovaná jako keř nebo malý strom, dorůstající výšky až 8 m. Domovinou mu je Evropa a severní Afrika. Květenství je bílé, velmi silné aromatické vůně, ve formě chocholíků. Květy jsou hlavním předmětem sběru, kvetou od května do června.

Hloh obecný příznivě působí na funkce nervové a oběhové soustavy. Užívání hlohu má relaxační účinky a napomáhá usínání.

Ustanovení nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1924/2006, o výživových a zdravotních tvrzeních, nám nedovoluje informovat vás o dalších pozitivních účincích této rostliny na váš organismus. Informace o působení si prosím dohledejte ve volně dostupných zdrojích na internetu či v literatuře.

 

Složení: 100% Crataegus laevigata, 330 mg/tobolka, obal kapsle: HPMC (hypromelosa). Kapsle jsou rostlinného původu, vhodné i pro vegetariány či vegany.

Doporučené dávkování: Dospělí 1 tobolka 3× denně, 20 min. před jídlem.

Upozornění: Neslouží jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Skladujte v temnu a suchu. Ukládejte na bezpečném místě mimo dosah dětí.

Doplněk stravy

Hloh dorůstá do výšky až 8m a roste především v Evropě a severní Africe. Květenství je bílé, velmi silné aromatické vůně, ve formě chocholíků. Květy kvetou od května do června a jsou hlavním předmětem sběru. Hloh je v naší zemi hojně rozšířeným keřem či stromem. Hned z jara nás hloh potěší svými nádhernými květy, které tvoří doslova bílou záplavu plnou bzučících včel, a na podzim upoutají naší pozornost krásně červené plody. Málokdo však ví, že tento nádherný velký keř může být pro mnoho lidí velmi prospěšný. Jak jeho květy, bobule i listy se dají užívat na snížení vysokého tlaku, při sklerotizaci cév a k úpravě činnosti srdce i srdečního rytmu. Hloh obecný kapsle pro vaše srdce, cévy, nervy, relaxaci a spánek.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.