Salvia Paradise Rozchodnice růžová Rhodiola 120 ks

od 429 Kč
Rozchodnice růžová je vytrvalá bylina dorůstající výšky až 35 cm. Patří do čeledi Crassulaceae (tlusticovité), které se daří v chladných oblastech zeměkoule. U nás je rostlinou vzácnou, tudíž chráněnou. Rhodiola působí pozitivně na srdce a cévní systém, podporuje okysličování a krevní oběh. Je doporučována pro udržení normálních funkcí trávicí soustavy, má příznivé účinky na fyzický výkon a kondici. Ovlivňuje nervový systém, kognitivní a duševní…
Lékárna.cz
Za dopravu 118 Kč Skladem
429 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Salvia Paradise Rozchodnice růžová Rhodiola 120 ks
Výrobce: Salvia paradise
Minimální cena: 429 Kč
Maximální cena: 439,20 Kč
Ušetříte až: 10,20 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Vlastnosti

Vitamíny a minerály:
Počet tablet:
120 tablet
Forma:

Popis produktu

Rozchodnice růžová je vytrvalá bylina dorůstající výšky až 35 cm. Patří do čeledi Crassulaceae (tlusticovité), které se daří v chladných oblastech zeměkoule. U nás je rostlinou vzácnou, tudíž chráněnou.

Rhodiola působí pozitivně na srdce a cévní systém, podporuje okysličování a krevní oběh. Je doporučována pro udržení normálních funkcí trávicí soustavy, má příznivé účinky na fyzický výkon a kondici. Ovlivňuje nervový systém, kognitivní a duševní výkonnost. Rozchodnice růžová tiší emoce, zejména stres. Je známá jako adaptogen a antioxidant.

Složení: 100% Rhodiola rosea, 300 mg/tobolka, obal tobolky HPMC (hypromelosa). Tobolky jsou rostlinného původu, vhodné i pro vegetariány či vegany.Doporučené dávkování: Užíváme 2 tobolky 2× denně, 20 min. před jídlem.

Upozornění: Neslouží jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Ukládejte na bezpečném místě mimo dosah dětí. Skladujte v temnu a suchu.

Doplněk stravy

 Extra velké balení (120ks) bylinných kapslí Rozchodnice růžová - Rhodiola rosea Rozchodnice růžová je vytrvalá bylina dorůstající výšky až 35 cm. Patří do čeledi Crassulaceae (tlusticovité), které se daří v chladných oblastech zeměkoule.  U nás je rostli... 100% čistá Rozchodnice růžová kořen bohatá na antioxidanty pro zdraví našeho srdce, cév, krevního tlaku, trávení, fyzické kondice, výkonosti a pro uchování si našich mentálních, psychických funkcí. Kapsle usnadňují užívání. Rozchodnice růžová pro fyzický i mentální výkon, zvládání stresu, emocí.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.