Saloos Bio tělový peeling čokoláda (Body Peeling) 140 ml

od 136 Kč
Čokoláda- Omlazující Harmonizující směs výtažků kakaových bobů, bělostných krystalků mořské soli a svěžího bio kokosového oleje pokožku zjemňuje, zvláčňuje a prosycuje vůní čokolády. Obrušováním z ní odstraňuje odumřelé kožní buňky, což přispívá k lepšímu vstřebávání účinných látek z masážní směsi, která ošetřuje i příznaky celulitidy. Potěšte své smysly jemnou čokoládovou vůní, která se rozprostře spolu se solným peelingem po mokré pokožce.…
Alpik.cz
Skladem
169 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Saloos Bio tělový peeling čokoláda (Body Peeling) 140 ml
Výrobce: Saloos
Minimální cena: 136 Kč
Maximální cena: 191 Kč
Ušetříte až: 55 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Čokoláda- Omlazující

Harmonizující směs výtažků kakaových bobů, bělostných krystalků mořské soli a svěžího bio kokosového oleje pokožku zjemňuje, zvláčňuje a prosycuje vůní čokolády. Obrušováním z ní odstraňuje odumřelé kožní buňky, což přispívá k lepšímu vstřebávání účinných látek z masážní směsi, která ošetřuje i příznaky celulitidy. Potěšte své smysly jemnou čokoládovou vůní, která se rozprostře spolu se solným peelingem po mokré pokožce. Jemná masáž ji zdravě prokrví a osvěží.

 

Vyvážené složení peelingů, doplněné o výtažky exkluzivní smyslné damascenské růže, osvěžující máty a limetky, konejšivé levandule v kombinaci s tea tree nebo extrakty kvalitních kakaových bobů a bio kokosového oleje, pokožku povzbuzuje a prosycuje nádhernou přírodní vůní.

 

Účinná terapie

O jedinečných účincích abrazivní přírodní terapie, která zbavuje pokožku odumřelých buněk, vědí ženy už tisíce let. Spoléhaly se na ni v Babylónii, Indii, Egyptě, starověkém Řecku i Římě. Vyberte si svou individuální péči a povzbuďte pokožku novou kolekcí Bio tělových peelingů do krásy.

Použití

Malé množství peelingu naneste na mokrou pokožku, lehce krouživými pohyby masírujte a následně opláchněte. Používejte 1-2x týdně. Obsažené rostlinné bio oleje pokožku zjemní a zvláční bez nutnosti další péče.

 

Saloos Tělový peeling čokoláda 140 ml Bio tělový peeling Čokoláda od Saloos obsahuje harmonizující směs extraktu kakaových bobů, mořské soli a bio kokosového oleje, který zjemňuje, hydratuje a zvláčňuje pokožku. Pravidelné používání peelingu zjemňuje tvrdou pokožku kdekoliv na těle, zejména na loktech nebo patách. Krystalky soliodstraňují odumřelé kožní buňky a usnadňují vstřebávání hydratačních a pečujících krémů nebo olejů. Znásobují i účinky anticelulitidních přípravků, peeling zlepšuje prokrvení pokožky, vypíná ji a účinně působí proti celulitidě. Kokosový, mandlový a slunečnicový olej hydratují a pečuji. Pokožka je po použití jako nová, hebká a jemná na dotek, navíc neodolatelně provoněná čokoládou. Peeling neobsahuje chemické konzervanty, parfemace ani barviva. Přírodní jemná čokoládová vůně potěší vaše smysly. Použití: Naneste malé množství na pokožku, lehce vmasírujte a opláchněte čistou vodou. Opakujte jednou až dvakrát týdně. Tip: Před použitím peeling promíchejte, aby se všechny složky spojily. Bio Tělový peeling Čokoláda představuje harmonizující směs extraktu kakaových bobů, mořské soli a bio kokosového oleje, která zjemňuje, hydratuje a zvláčňuje pokožku, drsné lokty, kolena i paty. Odstraňuje odumřelé kožní buňky a umožňuje lepší vstřebávání účinných látek z přípravků proti celulitidě. Jemná vůně čokolády potěší smysly. Složení Kokosový olej (kokosovník ořechoplodý, Cocos nucifera, BIO olej lisovaný za studena 100

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.