TOP 42
RYOR Aknestop bylin.tonikum na problem.pleť 200ml

od 109 Kč
Ryor Aknestop bylinné tonikum na problematickou pleť 200 ml Série přípravků, které působí a ovlivňují aknózní, problematickou pleť. Lze je využívat i při ošetřování mastné pleti. Při tomto typu pleti je největší důraz kladen na pravidelné čištění pleti, které je důležitým základem ošetřování pleti. V přípravcích jsou využity extrakty ze šalvěje, jalovce, tea tree, ale také extrakty z mořských řas. Je určeno na čištění mastné, problematické pleti…
Lékárna Na Náměstí
Za dopravu 89 Kč 2 dny
109 Kč Do eshopu

Doporučujeme

Řadit dle

Jak vybíráme doporučené nabídky

Především pečlivě vážíme mezi cenou produktu, kvalitou a reputací eshopu.

Nejlevnější

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: RYOR Aknestop bylin.tonikum na problem.pleť 200ml
Výrobce: RYOR
Minimální cena: 109 Kč
Maximální cena: 136 Kč
Ušetříte až: 27 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Ryor Aknestop bylinné tonikum na problematickou pleť 200 ml Série přípravků, které působí a ovlivňují aknózní, problematickou pleť. Lze je využívat i při ošetřování mastné pleti. Při tomto typu pleti je největší důraz kladen na pravidelné čištění pleti, které je důležitým základem ošetřování pleti. V přípravcích jsou využity extrakty ze šalvěje, jalovce, tea tree, ale také extrakty z mořských řas. Je určeno na čištění mastné, problematické pleti s projevy akné. Extrakty ze šalvěje, jalovce a Tea tree oil mají adstringentní a protzánětlivý účinek. Složení: aqua, glycerin, propylene glycol, juniperus communis extract, salvia officinalis extract, melaleuca alternifolia oil, ppg-26-buteth-26/peg-40 hydrogenated castor oil, chloroacetamide, sodium benzoate, 2-bromo-2-nitropropane-1,3-diol, parfum. Pleťové tonikum Ryor Aknestop na čištění mastné, problematické pleti s projevy akné. Tonikum je obohacené o extrakty ze šalvěje, jalovce a tea tree oil, které výrazně napomáhají redukovat projevy akné. Vlastnosti: zbavuje pleť nečistot i mastnoty zmírňuje projevy akné reguluje tvorbu kožního mazu stahuje póry osvěžuje   Účinné složky: extrakt ze šalvěje, jalovce, tea tree - mají antiseptické a čistící účinky, napomáhají redukovat projevy akné   Použití: Ráno a večer naneste tonikum na kosmetický tampon a krouživými pohyby pleť ošetřete. Pro dosažení optimálního výsledku kombinujte s dalšími výrobky z řady Ryor Aknestop.   Ryor Bylinné tonikum na problematickou pleť Aknestop 200 ml je určeno na čištění mastné, problematické pleti s projevy akné, Extrakty ze šalvěje, jalovce a Tea tree oil mají adstringentní a protizánětlivý účinek, Rady, jak správně pečovat o problematickou pleť se sklonem k akné si můžete přečíst v článcích Naučte se správně odličovat a čistit pleť! Je to základ!  nebo Akné a černé tečky, Další zajímavé rady týkající se kosmetiky a zdraví naleznete v sekci Informace o rostlinách, články,   Naši kompletní nabídku kosmetiky včetně značky Ryor naleznete zde, Je určeno na čištění mastné, problematické pleti s projevy akné. Extrakty ze šalvěje, jalovce a tea tree oil napomáhají výrazně redukovat projevy akné. Bylinné tonikum je nezbytně nutné použít pro ranní a večerní čištění pleti. Čištění pleti se skládá ze dvou částí: 1. Dvoufázové odličovací emulze, která odstraní make-up a běžné nečistoty a potom dočištění Čisticí pěnou s mořskými řasami na problematickou pleť, ta odstraňuje maz a kožní nečistoty. 2. Dočištění Bylinným tonikem na problematickou pleť, které odstraní pot a zbylé nečistoty.

Je určeno na čištění mastné, problematické pleti s projevy akné. Extrakty ze šalvěje, jalovce a Tea tree oil mají adstringentní a protizánětlivý účinek.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.