Rolly Toys Rolly Digger žlutý

od 1 764 Kč
Odrážedlo - rozměry: 41 × 32 × 47cm. Hraje si vaše dítě rádo na písku? Obdivuje všemožné stavební stroje? Pořiďte mu tento krásný dětský bagr Rolly Digger, na který si může sednout, odrážet se a jezdit po zahradě či pískovišti. Na bagru se může pohybovat vpřed a vzad, plošina je otočná o 360°. Díky ručním pákám pro nabírání písku nebo zeminy si dítě bude připadat jako opravdový bagrista. Rameno má pojistku pro aretaci v dané výšce. Bagr je…
Babymall.cz
Za dopravu 94 Kč Skladem
1 764 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Rolly Toys Rolly Digger žlutý
Výrobce: Rolly Toys
Minimální cena: 1 764 Kč
Maximální cena: 1 764 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Vlastnosti

Materiál:
Věk od:
2v1:
Ne
3v1:
Ne
S vodící tyčí:
Ne
S brzdou:
Ne
Retro:
Ne
Se zvuky:
Ne
Dětské:

Popis produktu

Odrážedlo - rozměry: 41 × 32 × 47cm. Hraje si vaše dítě rádo na písku? Obdivuje všemožné stavební stroje? Pořiďte mu tento krásný dětský bagr Rolly Digger, na který si může sednout, odrážet se a jezdit po zahradě či pískovišti. Na bagru se může pohybovat vpřed a vzad, plošina je otočná o 360°. Díky ručním pákám pro nabírání písku nebo zeminy si dítě bude připadat jako opravdový bagrista. Rameno má pojistku pro aretaci v dané výšce. Bagr je vyroben z kvalitního materiálu a vašemu dítěti udělá jistě velkou radost. Klíčové vlastnosti odstrkovadla Rolly DiggerDětské odstrkovadlo v podobě bagru značky Rolly ToysNa bagr si lze sednout a odrážet sePohyb koly vpřed a vzad, plošina o 360°Ruční páky na nabírání materiáluPojistka pro aretaci ramene ve výšceKvalitní provedení a materiálVhodné pro děti od 3 letRozměry:41 × 32 × 47 cm rollyDigger na kolečkách Číslo výrobku: 421008 Zcela funkční dětský bagr z PVC na kolečkách. Podrobnosti: • Verze s možností se posazení na něj je otáčecí o 360 stupňů. • Patentované bezpečnostní funkce s automatickým uzavřením nabíracího ramene • Pohyby výložníku s bagrovou lopatou identické s originálem • Nosnost až 50 kg • Rozměr: 102 x 43 x 74 cm • Hmotnost: 4,1 kg • Vhodné pro děti od 3 let. Upozornění! Nevhodné pro děti do tří let. Používat pouze za dozoru dospělých. Nebezpečí zranění.

Rolly Digger

Se žlutým bagrem na kolečkách mohou kluci jezdit vpřed i vzad, otáčet s ním o 360°. Vysoké pohyblivé rameno lze aretovat.

Přednosti:

  • vyrobeno z kvalitního plastu

Kupte chlapcům kvalitní bagr Rolly Toys!

Vhodné pro děti od 3 let Rozměr bagru: 102 x 43 x 74cm Rozměr balení: 46 x 41 x 32 cm Země původu: Německo

AKCE: Sleva 200 Kč při nákupu nad 2 000 Kč v kategorii hračky a péče o dítě s kódem DETI200 (platí do 10. 3. nebo vyprodání zásob)! Krásný dětský bagr Rolly Digger ve žlutém provedení. Bagrem můžete otáčet a součástí je také velké rameno s pojistkou. Velmi kvalitní provedení značky Rolly Toys je vhodné pro děti od 3 let.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.