RhinoTech for Xiaomi Mi Band 3/4 Strap Black

od 97 Kč
Řemínek pro Xiaomi Mi Band 3 a Mi Band 4, pro zápěstí do 24 cm, materiál: silikon . Řemínek RhinoTech skvěle doplní vzhled vašich chytrých hodinek. Materiálem použitým na výrobu je silikon, který nabízí příjemné pohodlí při nošení a je vysoce odolný vůči potu. Jeho délka je celkem 24 cm. Černá barva dává možnost řemínek RhinoTech pro Xiaomi Mi Band 3/4 Černá sladit s dalšími doplňky, případně dle aktuálního vkusu. Řemínek je kompatibilní s…
T.S.BOHEMIA a.s.
Za dopravu 78,99 Kč Skladem
149 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: RhinoTech for Xiaomi Mi Band 3/4 Strap Black
Výrobce: RhinoTech
Minimální cena: 97 Kč
Maximální cena: 169 Kč
Ušetříte až: 72 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Řemínek pro Xiaomi Mi Band 3 a Mi Band 4, pro zápěstí do 24 cm, materiál: silikon . Řemínek RhinoTech skvěle doplní vzhled vašich chytrých hodinek. Materiálem použitým na výrobu je silikon, který nabízí příjemné pohodlí při nošení a je vysoce odolný vůči potu. Jeho délka je celkem 24 cm. Černá barva dává možnost řemínek RhinoTech pro Xiaomi Mi Band 3/4 Černá sladit s dalšími doplňky, případně dle aktuálního vkusu. Řemínek je kompatibilní s modelovými řadami: Xiaomi Mi band 3 a Xiaomi Mi Band 4. Základní funkce řemínku RhinoTech pro Xiaomi Mi Band 3/4 Černá Doplní design chytrých hodinek Celková délka řemínku: 24 cm Provedení: silikon Černá barva Modelová řada: Xiaomi Mi band 3 a Xiaomi Mi Band 4 Náhradní řemínek pro Xiaomi Mi Band 3/4 Dodejte vašemu chytrému náramku Xiaomi Mi Band 3/4 elegantní vzhled s novým silikonovým řemínkem v černé barvě. Váš fitness náramek si díky novému řemínku můžete snadno přizpůsobit podle svého stylu.

Stylový náramek ze silikonu od Rhinotech pro vaše Mi Band 3/4. Již se nemusíte nijak omezovat, váš náramek můžete nyní kdykoliv sladit se svým outfitem díky široké škále nabízených barev.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.