Rexona Women Ultra Dry antiperspirant ve spreji Cotton (Antiperspirant) 150 ml

Antiperspirant ve spreji Cotton Dry s technologií Motionsense poskytuje dlouhotrvající ochranu před potem a zápachem, kdykoliv jste v pohybu. Nebezpečí - Extrémně hořlavý aerosol. UPOZORNĚNÍ:Před použitím protřepat. Aplikujte přímo na pokožku ze vzdálenosti 15 cm. Používejte pouze do podpaží. Vyvarujte se přímému vdechování. Používejte pouze v krátkých dávkách v dobře větraných prostorách. Nepoužívejte na jiné než určené účely. Nestříkejte v…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Rexona Women Ultra Dry antiperspirant ve spreji Cotton (Antiperspirant) 150 ml
Výrobce: Rexona
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Antiperspirant ve spreji Cotton Dry s technologií Motionsense poskytuje dlouhotrvající ochranu před potem a zápachem, kdykoliv jste v pohybu. Nebezpečí - Extrémně hořlavý aerosol. UPOZORNĚNÍ:Před použitím protřepat. Aplikujte přímo na pokožku ze vzdálenosti 15 cm. Používejte pouze do podpaží. Vyvarujte se přímému vdechování. Používejte pouze v krátkých dávkách v dobře větraných prostorách. Nepoužívejte na jiné než určené účely. Nestříkejte v blízkosti očí. Nepoužívejte na poškozenou pokožku. V případě vzniku zarudnutí nebo podráždění přestaňte používat. Uchovávejte mimo dosah dětí. Nádoba je pod tlakem: při zahřívání se může roztrhnout. Nepropichujte nebo nespalujte ani po použití. Chraňte před slunečním zářením. Nevystavujte teplotě přesahující 50 °C. Nestříkejte do otevřeného ohně nebo jiných zdrojů zapálení. Chraňte před teplem, horkými povrchy, jiskrami, i otevřeným ohněm a jinými zdroji zapálení. Zákaz kouření. DOVOZ NĚMECKO.

Vhodný pro udržení dlouhodobě suché pokožky. Aktivně působí proti tvorbě potu a nepříjemného zápachu s ním spojeného až po 48 hodin, a vy se tak cítíte svěží. Díky technologii Motionsense pocítíte dlouhotrvající svěžest.

Unikátní mikrokapsle, které jsou v antiperspirantu obsaženy se při pohybu uvolňují, a tak působí v tu správnou chvíli. Potěší anatomické tvarování, které umožní mnohem pohodlnější aplikaci. Antiperspirant Women Ultra Dry neobsahuje alkohol, a tak je velmi šetrný k pokožce.

Dovezeno z Německa.

REXONA - COTTON - dámský deo-antiperspiratnt sprej Antiperspirant působící v souladu s přirozenou reakcí pocení těla. Převratná inovace od Rexony Women. nová patentovaná technologie MOTIONSENSE je před pocením vždy o jeden krok napřed a začíná účinkovat již na podnět pohybu. Proto vaše podpaží může zůstat suché a svěží po delší dobu. Rexona Dry & Fresh Cotton antiperspirant ve spreji 48h 150 ml koupíte na Notino

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.