Revlon Professional Equave Hydro Nutritive šampon pro všechny typy vlasů (Detangling Shampoo) 250 ml

od 188 Kč
Revlon Professional EQUAVE INSTANT BEAUTY Hydro Detangling Shampoo - hydratační šampon pro všechny typy vlasů Hydratace vlasů je velmi důležitá pro správný růst vlasů a jejich celkovou zdatnost. Podobně jako tělo, které nemůže fungovat bez vody, jsou na tom i naše vlasy. Z různých důvodů nám vlhkost ve vlasech ubývá a nemusí být vždy v rovnováze. Je proto vhodné použít hydratační šampon, který se o ztrátu vlhkosti postará. Udržení optimální…
Glamot.cz
Za dopravu 88 Kč Skladem
188 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Revlon Professional Equave Hydro Nutritive šampon pro všechny typy vlasů (Detangling Shampoo) 250 ml
Výrobce: Revlon Professional
Minimální cena: 188 Kč
Maximální cena: 188 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Revlon Professional EQUAVE INSTANT BEAUTY Hydro Detangling Shampoo - hydratační šampon pro všechny typy vlasů

Hydratace vlasů je velmi důležitá pro správný růst vlasů a jejich celkovou zdatnost. Podobně jako tělo, které nemůže fungovat bez vody, jsou na tom i naše vlasy. Z různých důvodů nám vlhkost ve vlasech ubývá a nemusí být vždy v rovnováze. Je proto vhodné použít hydratační šampon, který se o ztrátu vlhkosti postará. Udržení optimální vlhkosti ve vlasech je důležité pro všechny typy vlasů. Hydratace je důležitá pro vlasy chemicky narušené, melírované, vlnité či kudrnaté a stejně tak je důležitá i pro vlasy přírodní, obzvláště pokud jsou delší.

Hydro Detangling Shampoo obsahuje výtažky z hroznového vína a zeleného čaje a pro posílení vlasu obsahuje hydrolyzovaný keratin.

Vhodné pro: všechny typy vlasů, vhodné i pro vlasy které se mastí u hlavy a v konečkách jsou přesušené.

Použití: naneste 7ml šamponu na navlhčené vlasy, emulgujte a důkladně opláchněte. Dle potřeby postup opakujte

250ml, 750ml - balení bez pumpičky

Revlon Professional EQUAVE INSTANT BEAUTY

Řada Equave Instant Beauty jsou produkty, které obsahují extrakty ze zeleného čaje a hroznového vína podobně jako klasická řada Equave. Jsou však navíc ještě obohaceny o keratin, který vlasy celkově zpevňuje a rekonstruuje.

Proč je vlasům prospěšný keratin?

Keratin je protein, nebo-li pevná bílkovinná hmota, složená z několika druhů aminokyselin. Z keratinu se skládají naše vlasy, ale také nehty, kůže, zuby apod. V případě vlasů se však jedná o keratin v podobě odumřelých buněk, které jsou produkovány živými buňkami ukryté ve vlasovém váčku. Abychom měli vlasy co nejpevnější, musíme dbát o životnost keratinu správnou životosprávou a dostatečnou péčí. Protože čím více máme silnou vrstvu keratinu, tím zdravější jsou i naše vlasy. Keratin obsažený v přípravcích má díky své přirozené původnosti velmi dobrou přilnavost k vlasu. Pomáhá tak zpevnit vlasy, které mají z mnoha různých důvodů svůj vlastní keratin poškozený. Používáním takových přípravků tedy přispíváte k získání zdravých a odolných vlasů.

Čistící šampon s keratinem Equave Hydro Detangling Shampoo 250 ml od Revlon Professional je vylepšené složení hydratačního šamponu, které jemně čistí vlasy a zanechává je sametově hebké. Aktivní látky: keratin – navrací vlasům vitalitu, zlepšuje texturu vlasů, zanechává vlasy hebké. Účinky: odstraňuje veškeré nečistoty, hydratuje a vyživuje vlasy. Použití: naneste na mokré vlasy, napěňte a následně opláchněte. Vlasy doporučujeme mýt 2×. Jednou vlas čistíte a zbavujete mastnoty, podruhé ho vyživíte složkami, které šampon obsahuje. TIP! Nezapomeňte! Cesta ke krásným, lesklým a zdravým vlasům krok za krokem. Šampon vlas otevírá, důkladně čistí, odmastí a vyživuje. (vlasy si šamponem myjte vždy 2×) Maska nebo oplachovací kůra dopraví do otevřeného vlasu veškeré živiny, proteiny nebo hydratační formule. Kondicionér vlas zavírá, zatavuje a ukotví v něm dop

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.