Receptury pro cukrářskou výrobu - Výrobky z pevných těst
Jak vybíráme doporučené nabídky
Především pečlivě vážíme mezi cenou produktu, kvalitou a reputací eshopu.
Specifikace
Klíčové vlastnosti
Popis produktu
Publikace: Receptury pro cukrářskou výrobu - Výrobky z pevných těst - J. StejskalováF. Kadlec;I. Nováková. Nová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na potravinářskou výrobu v Evropské unii. Sešit Výrobky z pevných těst je nově doplněn názornou obrazovou přílohou s nejčastěji vyráběným sortimentem.Autoři dbají na seznamování s novými technologiemi, surovinami, polotovary a výrobky v cukrářské praxi. Publikace: Receptury pro cukrářskou výrobu - Výrobky z pevných těst - J. StejskalováF. Kadlec;I. Nováková. Soubor publikací Receptury pro cukrářskou výrobu koncipovaný jako pracovní sešit pro vpisování poznámek žáků při výuce, který zahrnuje celý sortiment cukrářské výroby. Každý sešit má teoretický úvod a samostatné receptury. Autoři dbají na seznamování s novými technologiemi, surovinami a výrobky v cukrářské praxi.