Ravensburger Brio World 33918 Opravna Smart Tech

Vláčkodráha vhodná pro holky i kluky od 3 let, materiál: dřevo a plast, obsah balení: doplňky, . Brio je oblíbená vláčkodráha, která potěší každého malého i velkého nadšence do vláčků. Stavebnice je zhotovena z kvalitního materiálu, který zajistí maximální životnost. Jedná se o opravnu, která díky aktivnímu zvukovému tunelu zastaví porouchaný vlak v dílně přesně tak, aby měl mechanik možnost zkontrolovat i podvozek vlaku. Stavebnice zaujme…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Ravensburger Brio World 33918 Opravna Smart Tech
Výrobce: RAVENSBURGER
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Vláčkodráha vhodná pro holky i kluky od 3 let, materiál: dřevo a plast, obsah balení: doplňky, . Brio je oblíbená vláčkodráha, která potěší každého malého i velkého nadšence do vláčků. Stavebnice je zhotovena z kvalitního materiálu, který zajistí maximální životnost. Jedná se o opravnu, která díky aktivnímu zvukovému tunelu zastaví porouchaný vlak v dílně přesně tak, aby měl mechanik možnost zkontrolovat i podvozek vlaku. Stavebnice zaujme detailním zpracováním. Vláčkodráha Brio World 33918 je vhodná pro děti od tří let. Klíčové vlastnosti stavebnice Brio World 33918 opravnaStavebnice je vyrobena z kvalitního materiáluPrecizní a detailní zpracování Vláčkodráha Brio World 33918 opravna je vhodná pro děti od 3 letPlně kompatibilní s dalšími stavebnicemi BrioVypnutoVynechat z LightBoxu Rozšiřte svou dráhu Brio World o další prvek. Opravna Smart Tech by rozhodně neměla chybět, protože s rozšířenou dráhou si užijete zase více legrace.

Modrý tunel je aktivním prvkem Smart Tech sady. Využívá chytrou technologii k navigaci vlaku do servisního bloku, tak aby mohl být co nejlépe přístupný pro servisního technika. Ten může kontrolovat i podvozek vlaku.

Mašinky, vláčkodráhy, autíčka i silnice navazující na vlaková depa Brio, jsou kvalitně zpracované dřevěné hračky, které potěší menší i větší děti. Jednotlivé prvky vláčkodrah, jako jsou koleje, výhybky, tunely a nádraží ve stejném designovém provedení, jsou snadno kombinovatelné. Nyní jsou doplňovány o prvky s chytrou technologií Smart Tech. Švédský výrobce Brio obhajuje svoji kvalitu po několik desetiletí.

Obsah balení:

  • figurka, opravna, tunel

Vyberte dětem některé z hraček Brio!

Vhodné pro děti od 3 let Materiál: dřevo, plast Počet dílů: 3 Rozměry balení: 29 x 16 x 20 cm

Každý vlak čas od času potřebuje opravit. Díky aktivnímu zvukovému tunelu zastaví porouchaný vlak v dílně přesně tak, aby měl mechanik možnost zkontrolovat i podvozek vlaku. Kombinace technologie a hravého designu od značky BRIO. Dokonalá hračka k rozvoji smyslů vašeho dítěte. Hračky BRIO jsou vysoce kvalitní, vytvořené odborníky s důrazem na bezpečnost součástek. Věk: 3+Balení obsahuje 3 kusyRozměr balení: 29 x 11 x 15 cm Rozměr: 23,4 x 10,8 x 11,3 cm Ale ne, vlak má poruchu! To je úkol pro železiční dílnu Smart Tech. Když lokomotiva BRIO Smart projede diagnostickým tunelem, ozve se zvuk. Ozve se signál odhalení defektu, lokomitova vjede do dílny nad montážní jámu a za doprovodu zajímavých zvukových efektů je opravena. Vhodné rovněž beh mart Tech lokootivy, která je součástí BRIO dřevěné železnice. Podrobnosti: Rozměry: 23,4 x 10,8 x 11,3 cm Dílů: 3 Věk: Od 3 let

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.