Ravensburger 268672 Minecraft

od 889 Kč
Společenská hra strategická pro 2–4 hráče, vhodné od 10 let, alespoň na 60 min hraní . Strategická desková hra Minecraft Legendární Minecraft u vás doma na stole? Proč ne! Známá společnost Ravensburger vám totiž servíruje deskové provedení této mimořádně populární hry, které vzniklo v exkluzivní spolupráci se společností Mojang AB. Díky tomu vychází přímo z online hry Minecraft, a proto se v ní určitě najdou i její dlouholetí hráči. Rozhodně…
Eshop.albi.cz
Doprava zdarma Skladem
1 259 Kč Do eshopu

Doporučujeme

Řadit dle

Jak vybíráme doporučené nabídky

Především pečlivě vážíme mezi cenou produktu, kvalitou a reputací eshopu.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Ravensburger 268672 Minecraft
Výrobce: RAVENSBURGER
Minimální cena: 889 Kč
Maximální cena: 1 349 Kč
Ušetříte až: 460 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Vlastnosti

Věk od:
Rok vydání:
Určení:
Soubor her:
Ne
Elektrické hry:
Ne
Deskové hry:
Ano
Retro hry:
Ne

Popis produktu

Společenská hra strategická pro 2–4 hráče, vhodné od 10 let, alespoň na 60 min hraní . Strategická desková hra Minecraft Legendární Minecraft u vás doma na stole? Proč ne! Známá společnost Ravensburger vám totiž servíruje deskové provedení této mimořádně populární hry, které vzniklo v exkluzivní spolupráci se společností Mojang AB. Díky tomu vychází přímo z online hry Minecraft, a proto se v ní určitě najdou i její dlouholetí hráči. Rozhodně však bude bavit i ty, kteří klasický Minecraft nikdy nehráli. Pro 2 až 4 hráčePočet hráčů30 až 60 minutOčekávaná herní dobaOd 10 letVěková hranice Minecraft rozvíjí strategické myšleníV deskové hře Minecraft vás čeká spousta zábavy při prozkoumávání světa, těžby vzácných zdrojů, sbírání zbraní a budování parádních staveb. To vše ale musíte správně plánovat, abyste se ubránili nájezdům známých příšer jako Creeper a Zombie! Desková hra Minecraft poskytne zábavu i na celé odpoledneJedna hra trvá klidně i 60 minut v závislosti na počtu

Minecraft: Builders & Biomes je desková hra inspirovaná světoznámým fenoménem – videohrou „Minecraft“. Zkoumejte stále nový svět Minecraftu. Stále je co objevovat. Připravte ostatní hráče o nejvzácnější zdroje a dejte si pozor na známé příšery jako Creeper & Zombie! Přetvořte získané zdroje do nového lepšího vybavení a s jeho pomocí postavte svůj vysněný dům.

Minecraft je strategická a zábavná stolní hra nejen pro všechny fanoušky Minecraftu, ale i pro ty z vás, kteří klasický Minecraft nehrají. Bavit bude celou rodinu. Během hry proveďte jednu z pěti možných herních akcí - pohybujte se po hrací ploše, těžte suroviny, sbírejte zbraně, budujte nebo bojujte s monstry. Přitom musíte prokázat chytrost a odvahu. Jen ten, kdo svůj stavební projekt důkladně naplánuje a pustí se do boje s nebezpečnými moby, může vyhrát!

Pravidla jsou v .

Recenze v AJ:

Vrhněte se do zcela nového dobrodružství Minecraft, které se odehrává na vašem stole. Strategická stolní hra pro všechny fanoušky Minecraftu. Zábavná hra, která bude bavit i ty, kteří klasický Minecraft nehrají. Proveďte dvě z pěti možných akcí: sbírejte suroviny, objevujte, budujte, obstarejte si zbraně nebo bojujte s monstry. Kdo má na konci hry největší hodnocení, vyhrává. Ale mějte se na pozoru - nejenom mocní mobové, ale i vaši spoluhráči vám budou komplikovat plány. Balení obsahuje: 64 dřevěných bloků 64 stavebních karet a karet s příšerami 36 kartiček se zbraněmi 4 hrací plány 4 zkušenostní žetony 4 hráčské skiny 4 stojánky na figurky 12 přehledových karet 1 podložku pod bloky 1 konstrukční oporu Vhodné pro dva až čtyři hráče ve věku od 10 let.

Desková hra, ve které mohou hráči uplatnit strategii.

Fanoušci Minecraftu, mají na výběr jedné z pěti možných akcí, kterou mohou zahrát. Mají za úkol sbírat suroviny, budovat a bojovat s monstry. Kdo získá na konci hry největšího hodnocení, vítězí.

Kupte dětem stolní hru Minecraft!

Vhodn

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.