Ravensburger 267491 DAWAK

od 449 Kč
Popis produktu Nejsme všichni tak trochu DAWAK ( vševědové a všeumělové)?! Jste připraveni na více než 1000 ztřeštěných otázek a úkolů? Potom je pro Vás tato společenská hra přesně to pravé! Protože ten, kdo se chce stát šampionem DAWAK, musí být rychlý a chytrý. Body získává pouze ten, kdo zná odpověď jako první. Hra je pro dětí od 10 let. Určeno pro 3-7 hráčů. Hra zabere okolo 20 min. Součástí balení je český návod. Nejsme všichni tak trochu…
Pompo.cz
Neznámá dodací lhůta
449 Kč
Neznámá dodací lhůta
449 Kč Do obchodu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Ravensburger 267491 DAWAK
Výrobce: RAVENSBURGER
Minimální cena: 449 Kč
Maximální cena: 449 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Popis produktu

Nejsme všichni tak trochu DAWAK ( vševědové a všeumělové)?! Jste připraveni na více než 1000 ztřeštěných otázek a úkolů? Potom je pro Vás tato společenská hra přesně to pravé! Protože ten, kdo se chce stát šampionem DAWAK, musí být rychlý a chytrý. Body získává pouze ten, kdo zná odpověď jako první. Hra je pro dětí od 10 let. Určeno pro 3-7 hráčů. Hra zabere okolo 20 min. Součástí balení je český návod. Nejsme všichni tak trochu DAWAK (vševědové a všeumělové)?! Jste připraveni na více než 1000 ztřeštěných otázek a úkolů? Potom je pro Vás tato společenská hra přesně to pravé! Protože ten, kdo se chce stát šampionem DAWAK, musí být rychlý a chytrý. Body získává pouze ten, kdo zná odpověď jako první. Hra je pro dětí od 10 let. Určeno pro 3-7 hráčů. Hra zabere okolo 20 min. Součástí balení je český návod.

Společenská hra pro 3–7 hráčů, doporučený věk od 10 let, alespoň na 20 min hraní, česká lokalizace . Zábavná kvízová hra DAWAK čeká jen na vás. Kdo se stane tím největším všeználkem? Připravte se na více než 1000 bláznivých otázek a úkolů. Kdo chce být tím nejlepším, musí být zároveň i nejrychlejší, protože body získá jen ten, kdo odpoví jako první. Budete to právě vy? Pojďte si zahrát a přesvědčte se o tom. Hra je pro 3-7 hráčů od 10 let. Klíčové vlastnosti společenské hry DAWAKVhodná pro děti od 10 let Pro 3-7 hráčů Zábavná kvízová hraVíce než 1000 bláznivých otázek a úkolůZabaví celou rodinuObsah balení:108 karet9 figurekkostkapravidla

Ravensburger Dawak

Společenská hra pro hráče s chytrou a rychlou úvahou.

Pro zdatné všeuměly a vševědy Dawak je připraveno 1000 kvízových otázek a úkolů. Formou tohoto zábavného kvízu se děti mohou nejen pobavit, ale procvičit svou paměť a znalosti. Narazí zajisté i na nové zajímavosti.

Kdo odpoví na kvízovou otázku jako první, získává body. Kdo z hráčů získá nejvíce bodů ze všech, vyhrává.

Kupte dětem hru Dawak a zahrejte si s nimi!

Vhodné pro děti od 10 let Počet hráčů: 3 - 7 Doby hry: cca 20 min Rozměr balení: 17 x 13 x 8 cm Země původu: ČR

Patříš i ty mezi DAWAK, tedy vševědy a všeuměly? Prokaž to na více než tisícovce bláznivých úkolů a otázek! Body získá ten, kdo přijde s odpovědí jako první. K vítězství je tedy třeba být rychlý i chytrýzároveň. Společnost Ravensburger patří k předním evropským výrobcům hraček a především puzzlí. Její výrobky se vyznačují vysokou kvalitou, nápaditostí a inovativností. Specifikace: Kvízová hra obsahující přes 1000 otázek a úkolů. Pro 3–7 hráčů ve věku od 10 let. Úkolem je odpovědět otázku nebo splnit úkol jako první. Doba trvání hry cca 20 minut.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.