Rappa Kostým princezna kožíšková zimní

Karnevalový kostým princezna kožíšková zimní království, vel. S, Exkluzivní zimní kostýmek pro všechny zimní princezny. Překrásné šaty ledově modré barvy s kapucí jsou dekorovány třpytivými sněhovými vločkami, stříbrnou stuhou a plyšovým lemováním. Balení dále obsahuje plyšové návleky a rukavice. Velikost S je určena pro děvčátka ve věkovém rozmezí 4-6 let (110-116 cm). Exkluzivní zimní kostýmek pro všechny zimní princezny. Překrásné šaty ledově…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Rappa Kostým princezna kožíšková zimní
Výrobce: Rappa
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Karnevalový kostým princezna kožíšková zimní království, vel. S, Exkluzivní zimní kostýmek pro všechny zimní princezny. Překrásné šaty ledově modré barvy s kapucí jsou dekorovány třpytivými sněhovými vločkami, stříbrnou stuhou a plyšovým lemováním. Balení dále obsahuje plyšové návleky a rukavice. Velikost S je určena pro děvčátka ve věkovém rozmezí 4-6 let (110-116 cm). Exkluzivní zimní kostýmek pro všechny zimní princezny. Překrásné šaty ledově modré barvy s kapucí jsou dekorovány třpytivými sněhovými vločkami, stříbrnou stuhou a plyšovým lemováním. Balení dále obsahuje plyšové návleky na nohy a teploučké rukavice. Velikost S je určena pro děvčátka ve věkovém rozmezí 4-6 let (110-116 cm). S tímto překrásným kostýmkem zaručeně zaujmeš všechny své kamarády!

Kostým princezna kožíšková zimní vel. S

Modrý karnevalový kostým zimní princezny s kožíškovým lemem čeká na holčičky od 3 let ve velikosti S 104 - 113 cm. Šaty jsou zdobeny třpytivými sněhovými vločkami. Střevíčky nejsou součástí.

Obsah balení:

  • šaty s kapucí a kožíškovým lemem
  • kožíškové návleky na nohy
  • sametové rukavice a žezlo

Připravte Vašim holčičkám krásný karnevalový kostým!

Vhodné pro děti od 3 let Vel. S (104-113 cm) Materiál: 100% Polyester

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.