Rainbow: Winx: Icy (1/6)

28 cm vysoká čarodějka Icy s pohyblivými třpytivými křídly ve stylovém oblečení a s hřebenemSoučástí balení je panenka s vyjímatelnými zelenými křídly, která se mohou pohybovat a blýštivý hřeben pro ty nejúžasnější účesy. Icy má nádherné dlouhé vlasy s melíry a je oblečena v krásných modrých šatech, které jsou úplně stejné jako v seriálu. Panenka má ohýbatelné klouby pro ještě větší zábavu. Icy je nejstarší ze tria čarodějnic, kterým daly víly…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Rainbow: Winx: Icy (1/6)
Výrobce: RAINBOW
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

28 cm vysoká čarodějka Icy s pohyblivými třpytivými křídly ve stylovém oblečení a s hřebenemSoučástí balení je panenka s vyjímatelnými zelenými křídly, která se mohou pohybovat a blýštivý hřeben pro ty nejúžasnější účesy. Icy má nádherné dlouhé vlasy s melíry a je oblečena v krásných modrých šatech, které jsou úplně stejné jako v seriálu. Panenka má ohýbatelné klouby pro ještě větší zábavu. Icy je nejstarší ze tria čarodějnic, kterým daly víly přezdívku Trix. Je čarodějnicí ledu a má ráda všechny odstíny modré barvy. Je to nejmocnější čarodějka a bývalá studentka Mračné Věže. Nad nikým nemá slitování a je krutá. Ovládá všechny druhy ledu i sníh, většina jejích kouzel má modrou barvu. Icy má srdce z ledu, což dokazuje i její jméno Icy. Icy nemá ráda Bloom, která je jejím protikladem, neboť ovládá sílu ohně. Icy má krásné modré vlasy, které jsou až skoro bílé. Vlní se jí až k lýtkům a její oči jsou modré a užší než oči winx. Má bledou pleť a její rty jsou většinou světle růžové, nebo modré. Nosí všechny odstíny modré, také tyrkysovou, bílou a stříbrnou. Ozdobuje své oblečení diamantovými kameny.

Winx Čarodějka Icy

Winx Trix Icy je čarodějkou ledu. Bývalá studentka Mračné věže, nyní zlá a krutá čarodějnice s ledovým srdcem, která má moc nad ledem i sněhem a nemá nad nikým s litováním. Je nejstarší z tria čarodějek, které víly označily jako Trix. Obléká se v odstínech modré barvy, stejné jako jsou její kouzla. Modro bílé vlasy jsou zdobené melíry a třpytivým hřebenem se dají čarodějce vytvořit působivé účesy. Jejím protikladem je Bloom, která ovládá sílu sílu ohně.

Přednosti:

  • pohyblivá křídla
  • ohýbatelné klouby

Obsah balení:

  • panenka čarodějky Ice
  • třpytivý hřeben

Seznamte své děti s čarodějkou Ice!

Vhodné pro děti od 3 let Výška: 28 cm

Panenka 28cm, s pohyblivými třpytivými křídly ve stylovém oblečení a s hřebenem, doporučený věk od 3 let. Panenka ztvárňující čarodějnici Icy známou ze seriálu WinX by neměla chybět žádné fanynce příběhů o těchto krásných vílách. Icy je nejstarší z Trix čarodějnic a jak její jméno napovídá, je čarodějnicí ledu. Panenka má vyjímatelná pohyblivá křídla a je oblečena do typických modrých šatů. Její velikost je 28 cm a pro ještě větší zážitek ze hry jsou její klouby ohybatelné.Specifikace:Velikost:28 cmDoporučený věk:3+Hračka splňuje směrnice Evropského parlamentu a Rady 2009/48/ES ze dne 18. června 2009 o bezpečnosti hraček a všechny zákonné normy dle české legislativy. Samozřejmostí je prohlášení o shodě CE. Kouzelná panenka Winx Icy je nepostradatelným kouskem do pokojíčku každé holčičky. Přenes se na okamžik do světa víl! Výška panenky je 28 cm. A co ty? Máš už u sebe doma taky svou vílu? Rozměry balení Š×V×H - 200×335×60 mm. Vhodné pro děti od 3 let. Upozornění ! V případě, že u zboží svítí v externím skladu - je dodání zboží mezi 3 - 7prac. dny. Děkujeme za pochopení.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.