Quercetti Filo Tablet Basic vyšívací souprava

Vyšívací souprava QUERCETTI Filò Tablet Basic pomáhá dětem uvolnit zápěstí, zlepšit vizuomotorickou koordinaci i jemnou motoriku a rozvíjí kreativitu. Děti se zabaví díky originálnímu kreslení pomocí tkaniček na suchý zip na straně jedné, na straně druhé mohou využít malování s fixem na mazací tabulce. Kreslení pomocí speciálních per, šňůrek a suchého zipu vytváří z malování jedinečný zážitek. Balení obsahuje 1 speciální kreslící oboustrannou…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Quercetti Filo Tablet Basic vyšívací souprava
Výrobce: Quercetti
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Vyšívací souprava QUERCETTI Filò Tablet Basic pomáhá dětem uvolnit zápěstí, zlepšit vizuomotorickou koordinaci i jemnou motoriku a rozvíjí kreativitu. Děti se zabaví díky originálnímu kreslení pomocí tkaniček na suchý zip na straně jedné, na straně druhé mohou využít malování s fixem na mazací tabulce. Kreslení pomocí speciálních per, šňůrek a suchého zipu vytváří z malování jedinečný zážitek. Balení obsahuje 1 speciální kreslící oboustrannou tabuli, 12 šňůrek o délce 60 cm, 4 speciální provlékací pera a 6 oboustranných karet s předlohami. QUERCETTI® je celosvětově známá a uznávaná italská značka, která na evropském trhu působí již přes 60 let. Protože jsou v České republice stále více žádány hračky špičkové kvality a designu, získala si během posledních let své věrné zákazníky i u nás. V její nabídce nalezneme stavebnice pro děti od jednoho roku, unikátní mozaiky pro děti už od dvou let, pohybové stavebnice Georella, kuličkové dráhy a další. QUERCETTI® je pro své edukativní vlastnosti a kvalitu velmi oblíbenou značkou i v mateřských školách. Její výrobky u dětí rozvíjejí jemnou motoriku, logické myšlení, vizuomotorickou koordinaci i estetické cítění. Vzdělávací hračka doporučený věk od 4 let. Hra Tablet Filo Basic je určena všem kreativním dětem, které mají rády ruční práce. Pomocí rámu a speciálních pomůcek se děti učí "vyšívat". Sada obsahuje 1 speciální kreslicí oboustrannou tabuli s povrchem na principu tzv. suchého zipu s bílým a tmavým pozadím, 12 šňůrek dlouhých 60 cm, 4 speciální provlékací pera a 12 karet s předlohami. Kreslení pomocí speciálních per, šňůrek a suchého zipu vytváří z malování i vyšívání jedinečný zážitek. Hračka zábavnou a nenásilnou formou rozvíjí trpělivost, jemnou motoriku i estetické cítění malých dětí.Parametry a specifikace:Obsah sady:1 speciální kreslicí oboustranná tabule12 šňůrek dlouhých 60 cm4 speciální provlékací pera12 karet s předlohamiDoporučený věk:4+Hračka splňuje směrnice Evropského parlamentu a Rady 2009/48/ES ze dne 18. června 2009 o bezpečnosti hraček a všechny zákonné normy dle české legislativy. Samozřejmostí je prohlášení o shodě CE.

Quercetti Filo Základní tablet

Tablet je speciální oboustranná kreslící tabule s povrchem, který je na principu suchého zipu. Má bílé a tmavé pozadí. Tato vyšívací souprava umožňuje dětem kreslit šňůrkami pomocí speciálních provlékacích per, a to podle předlohy nebo své vlastní fantazie.

Přednosti:

  • rozvíjí kreativitu a motoriku
  • uvolňuje zápěstí

Obsah sady:

  • 1 speciální kreslicí oboustrannou tabuli
  • 12 šňůrek dlouhých 60 cm
  • 4 speciální provlékací pera
  • 12 karet s předlohami

Vhodné pro děti od 4 let Rozměry balení: 36 x 28,5 x 5 cm Země původu: Itálie

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.