Puzzle 3D Eiffelova věž - 35 dílků

od 188 Kč
Puzzle 3D Eiffelova věž 3D puzzle jsou ideální hračkou pro tvořivé a výtvarně nadané děti. Stačí trocha trpělivosti a z jednotlivých dílků lze poskládat téměř cokoliv. V nabídce najdete stroje, vojenskou techniku, budovy, mosty, věže, lodě, chrámy, katedrály i sportovní stadióny. Jednotlivé stavebnice se liší složitostí sestavení a to ovlivňuje i počet dílků v sestavě. Sestavují se podle návodu bez použití lepidla. Záleží na Vaší zručnosti a…
Alza.cz
Skladem
219 Kč Do eshopu

Doporučujeme

Řadit dle

Jak vybíráme doporučené nabídky

Především pečlivě vážíme mezi cenou produktu, kvalitou a reputací eshopu.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Puzzle 3D Eiffelova věž - 35 dílků
Výrobce: CubicFun
Minimální cena: 188 Kč
Maximální cena: 349 Kč
Ušetříte až: 161 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Puzzle 3D Eiffelova věž

  • 3D puzzle jsou ideální hračkou pro tvořivé a výtvarně nadané děti. Stačí trocha trpělivosti a z jednotlivých dílků lze poskládat téměř cokoliv.
  • V nabídce najdete stroje, vojenskou techniku, budovy, mosty, věže, lodě, chrámy, katedrály i sportovní stadióny.
  • Jednotlivé stavebnice se liší složitostí sestavení a to ovlivňuje i počet dílků v sestavě.
  • Sestavují se podle návodu bez použití lepidla.
  • Záleží na Vaší zručnosti a trpělivosti. Stavebnice Vám určitě nějaký čas zabere než z jednotlivých dílků sestavíte úžasná díla.
  • 3D stavebnice je vyrobená z pevného materiálu - pevný kartón kašírovaný potisknutým papírem.
  • Po sestavení vypadají 3D puzzle skvěle jako dekorace v dětském pokoji.
  • Obtížnost přizpůsobte vlastním zkušenostem.
Parametry:
  • Počet dílků: 35
  • Obtížnost: 4 ze 7
  • Rozměry sestaveného modelu: 20,5x47x23 cm
Puzzle 3D Eiffelova věž - 35 dílků - neuveden 3D puzzle - stavebnice Eiffelova věž (Eiffel Tower) je vyrobená ze speciálního materiálu - asi 3mm silné pěny, potažené laminovaným potištěným papírem. Dodáváno v nesloženém tvaru, balené do fólie, kde jednotlivé díly jednodušše vymáčknete dle přiloženého návodu. Pěnové 3D puzzle nemusíte lepit lepidlem, lze je kdykoliv rozložit a znovu složit. Sestavování 3D puzzle Cubicfun je zábavou pro celou rodinu. Hotové modely mohou být sběratelským a dekorativním doplňkem bytu nebo dětského pokoje. Rozměry : 23,5 x 20,5 x 47cm. Rozměry krabice (balení) :30 x 22 x 2 cm. Počet dílků: 35 Obtížnost 4/7 z kategorie Společenské hry | Puzzle | 3D puzzle od CubicFun naleznete ne e-shopu KnihyDobrovsky.cz! 3D puzzle Eiffelova věž je stavebnice vyrobená ze speciálního pevného materiálu, asi 3 mm silné pěny potažené laminovaným potištěným papírem. Hotový model může být dekorativním doplňkem bytu nebo dětského pokoje. Dílky se sestavují pomocí návodu bez použití nůžek a lepidla. 3D puzzle potěší každého milovníka Paříže a puzzlí. Eiffelova věž je ocelová věž nacházející se v Paříži, která je v současnosti nejznámější dominantou Francie. Je pojmenována po svém konstruktérovi Gustavu Eiffelovi. Parametry 3D puzzle Eiffelova věž: Doporučený věk – od 8 let Určení – pro celou rodinu Materiál – silná pěna Počet dílků – 35 ks Rozměr složeného puzzle – 23 x 20,5 x 47 cm

CubicFun 3D Puzzle Eiffelova věž

Eiffelova věž je jednou z prestižních staveb světa, kterou si mohou postavit děti z 35 dílků ve formátu 3D. Jednotlivé dílky stavebnice se k sobě přikládají bez použití lepidla a nůžek. Dílky jsou vyrobeny z pevného kartónu kašírovaného potisknutým papírem. Tato stavba je symbolem Paříže, kde vyrostla 100 let po Velké francouzské revoluci v r.1889.

Přednosti:

  • rozvíjí motoriku a fantazii
  • trénuje zručnost

Nechejte děti postavit krásnou stavbu ve 3D!

Vhodné pro děti od 6 let Počet dílků: 35 Rozměry modelu: 23,5 x 20,5 x 47 cm

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.