Puma Flowing Woman deodorant ve spreji 75 ml

Puma Yellow Woman je skvělá novinka pro ženy, která byla uvedena na trh v roce 2012. Žlutá – barva vitality, chuti do života a radosti z aktivity. To je parfém Yellow Woman od oblíbené značky sportovního oblečení a doplňků, Puma. Jedná se o ovocně-květinovou vůni, jež je určena pro teplé letní dny a je vhodná pro každou příležitost. Nejvíce sedne energickým mladým ženám a dívkám, co jsou rády trendy a nežijí právě nudný život. Puma uložila svůj…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Puma Flowing Woman deodorant ve spreji 75 ml
Výrobce: PUMA
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Puma Yellow Woman je skvělá novinka pro ženy, která byla uvedena na trh v roce 2012. Žlutá – barva vitality, chuti do života a radosti z aktivity. To je parfém Yellow Woman od oblíbené značky sportovního oblečení a doplňků, Puma. Jedná se o ovocně-květinovou vůni, jež je určena pro teplé letní dny a je vhodná pro každou příležitost. Nejvíce sedne energickým mladým ženám a dívkám, co jsou rády trendy a nežijí právě nudný život.

Puma uložila svůj parfém do jednoduchého skleněného flakónku, který zdobí žluté víčko a motiv maskota této značky, pumy. Krabička plně koresponduje s celkovým konceptem, jenž evokuje mládí, půvab a vitalitu. Staňte se ženou bez limitů. Vychutnejte si vůni požitku z vítězství na sama sebou. Puma Yellow Woman vám neposkytne jen lehkou auru květin a ovoce. Učiní vás takovou, jakou byste ráda byla.

Jedinečná přírodní kompozice je utkaná z tónů nejkvalitnějších složek přírody. Výrazně svěží bergamot spolu s jemnou nótou čerstvého jablka a svůdné ostružiny vás potěší na úvod. Zajímavé srdce je stvořeno z esencí růže, fialky, magnólie, afrikánů a akordů suchého dřeva. Bohatý závěr na vás zanechá jemnou stopu líbezné vanilky s malou příměsí exotických dřevin, orrisu a smyslného pižma. Skvělou vůni od Pumy stačí aplikovat jen jednou denně.

Parfémy Puma jsou ceněny hlavně pro svou dostupnost a přitažlivé ceny. Další kvalitou, kterou jistě nepohrdnete, jsou svěží, sportovně laděné kompozice, určené pro aktivní ženy a muže. Vůně Puma jsou konstruovány tak, aby nevadily ani vrcholovým sportovcům při jejich každodenní namáhavé aktivitě. Vždyť si mnohé parfémy od této značky také velice oblíbili. Pokud nehledáte nejvyšší luxus a nepotrpíte si na okázalé tóny prestižních značek, Puma vám jistě udělá radost.

Sluncem prozářená, květinově-ovocná novinka pro ženy, nese název Yellow Woman. Puma zvolila žlutou barvu do jména parfému i do vzhledu krabičky zcela oprávněně. Žlutá je totiž barvou aktivity, vitality, radosti ze života a slastných pocitů vítězství nad sama sebou! Vyzkoušejte tuto mladistvou kompozici čiré energie a váš život se otočí vzhůru nohama!

V květnu 2012 uvedla na trh značka Puma další ze svých květinově-ovocných vůní pro dívky a ženy, která dostala tentokrát pojmenování Yellow Woman. Jedná se o svěží, lehčí vůni, v níž se spojují tóny jablka a bergamotu v úvodu, zatímco v srdci se ukrývají květinové tóny. Základ je dřevitý, tato vůně je určena pro všechny mladé dívky a ženy, které milují trendy vůně, zábavu a sport. Podtrhněte svůj cool životní styl vůní Puma Flowing Woman. Je v perfektní harmonii s vaším charizmatem, uvolňuje vaší energii a otevírá nekonečné možnosti!Hlava parfému Flowing Woman - deodorant ve spreji 75mlmandarinka, malina, frézie, květ rybízuSrdce parfému Flowing Wom Objednaj teraz 100% originál Puma - Puma Yellow Woman - 75ml, Deodorant + AKCE: Dárek zdarma. a ušetri až 2-krát: peniaze aj čas

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.