Project Clean it 9pcl

Kartáček kartáček na čištění hrotu přenosky gramofonu. Pro každodenní čištění hrotu jehly vašeho gramofonu využijte praktického kartáčku Pro-Ject Clean it. Ten se postará o to, aby jehla byla jako nová a vaše nahrávky měly vždy čistý a neopakovatelný zvuk. Kartáček disponuje tisíci miniaturními vodivými karbonovými vlákny, za pomoci který se vám povede pečlivě odstranit i ten nejtitěrnější prach. Výhodou tohoto produktu je, že eliminuje statický…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Project Clean it 9pcl
Výrobce: PRO JECT
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Kartáček kartáček na čištění hrotu přenosky gramofonu. Pro každodenní čištění hrotu jehly vašeho gramofonu využijte praktického kartáčku Pro-Ject Clean it. Ten se postará o to, aby jehla byla jako nová a vaše nahrávky měly vždy čistý a neopakovatelný zvuk. Kartáček disponuje tisíci miniaturními vodivými karbonovými vlákny, za pomoci který se vám povede pečlivě odstranit i ten nejtitěrnější prach. Výhodou tohoto produktu je, že eliminuje statický náboj. Pro každodenní čištění hrotu jehly vašeho gramofonu využijte praktického kartáčku Pro-Ject Clean it. Ten se postará o to, aby jehla byla jako nová a vaše nahrávky měly vždy čistý a nezkreslený zvuk. Kartáček disponuje tisíci miniaturními vodivými karbonovými vlákny, s jeho pomocí se vám povede pečlivě odstranit i ten nejtitěrnější prach. Výhodou tohoto produktu je, že eliminuje statický náboj. Pro lidi, kteří si chtějí vychutnávat hudbu tradičním způsobem a vždy ve vysoké kvalitě je zde kartáček na čištění hrotu Pro-Ject Clean it. Poskytne vám šetrné a kvalitní očištění hrotu přenosky. Je vybaven tisícem kvalitních karbonových vláken, pomocí kterých eliminuje statický náboj. Je schopna odstranit i ty nejjemnější nečistoty - prach. Tento kartáček vám poskytne každodenní kvalitní a rychlou údržbu, která dodá vašim deskám nový a kvalitnější zvuk při každém poslechu Cena DATART.cz včetně DPH a služeb. Kartáček na čištění hrotu přenosky.

  • Šetrné a kvalitní očištění hrotu
  • Tisíce vodivých karbonových vláken
  • Eliminuje statický náboj
  • Odstraňuje i ten nejjemnější prach

Clean it čistící kartáček je nejlepší nástroj pro rychlou údržbu a denní čištění. Clean it jemně odstraňuje prach a inkrustace díky tisícům jemných karbonových vláken. Výsledkem je čistý a dobře znějící hrot přenosky, díky kterému budou vaše nahrávky znít perfektně.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.