Princess 332848

Napařovač oděvů s praktickým věšákem Princess 332848 můžete využít na vertikální i horizontální napařování příkon 1800 W trvalý výstup páry 40 g/min odnímatelná nádrž na vodu 1.5 l flexibilní hadice se stojanem nastavitelný stojan do výšky nastavitelný termostat ochrana proti provozu bez vody 4 kolečka likviduje až 99 % bakterií a roztočů ochrana proti přehřátí ideální pro napařování oděvů, záclon, matrací nebo čalounění Napařovač oděvů s…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Princess 332848
Výrobce: PRINCESS
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Napařovač oděvů s praktickým věšákem Princess 332848

  • můžete využít na vertikální i horizontální napařování
  • příkon 1800 W
  • trvalý výstup páry 40 g/min
  • odnímatelná nádrž na vodu 1.5 l
  • flexibilní hadice se stojanem
  • nastavitelný stojan do výšky
  • nastavitelný termostat
  • ochrana proti provozu bez vody
  • 4 kolečka
  • likviduje až 99 % bakterií a roztočů
  • ochrana proti přehřátí
  • ideální pro napařování oděvů, záclon, matrací nebo čalounění
Napařovač oděvů s praktickým věšákem, vertikální i horizontální napařování, příkon 1800W, trvalý výstup páry 40g/min, odnímatelná nádrž na vodu 1.5l, flexibilní hadice se stojanem, nastavitelný stojan do výšky, nastavitelný termostat, ochrana proti provozu bez vody, 4 kolečka, likviduje až 99% bakterií a roztočů, ochrana proti přehřátí. S napařovacím systémem Princess 332848 snadno a rychle napaříte oblečení pověšené na ramínku, zavěšené záclony nebo jakékoliv čalounění. Trvalý výstup páry o teplotě 180 °C dokonale odstraní až 99 % bakterií a roztočů. Napařovací systém Princess disponuje snadno plnitelkou nádržkou na vodu o objemu 1,5 litru. Nahřátí žehlícího přístroje Princess trvá velmi krátkou dobu, pouhých 60 sekund, což zajisté oceníte v časovém presu, kdy potřebuje nutně napařit např. oblek. Díky nízké hmotnosti a nastavitelné výšce ramínka se s tímto systémem od společnosti Princess pohodlně manipuluje a po složení jej jednoduše uložíte například do skříně. Samozřejmostí je ochrana pr Princess 332848, černá/modrá

Princess 332848 symbolizuje přístroj, který vám pomůže s odstraněním veškerých záhybů na vašem oblečení. Nabízí přitom trvalý výstup páry, který činí 40 gramů za minutu a 1,5l nádržku na vodu. Jednoduše vám tak odpadnou starosti s vytahováním žehlicího prkna a žehličky – napařovač oděvů můžete mít neustále po ruce.

Žehlení na ramínku

Společně s přístrojem obdržíte speciální ramínko, na které umístíte žehlené oblečení. Stojan lze přitom výškově nastavit a přizpůsobit jej jednoduše svým potřebám. Pro snadnější manipulaci nechybí ani 4 praktická kolečka.

Zbaví vás bakterií a roztočů

Velká síla páry dokáže z látky odstranit až 99 % bakterií a roztočů. Napařovat proto můžete nejen oblečení, ale i sedací soupravy, matrace, nebo třeba plyšové hračky vašich ratolestí.

Napařovač oděvů s věšákem a flexibilní hadicí se stojanem. S pomocí Princess 332848 odstraníte až 99 % bakterií a roztočů z oděvů. S trvalým výstupem páry až 40 g/min můžete napařovat oděvy vertikálně i horizontálně. Cena DATART.cz včetně DPH a služeb.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.