Power System Tactical cross bag

Tactical Cross Bag 25 kg zátěžové posilovací příslušenství od Power System. Tento posilovací vak má stylový design a jeho součástí jsou univerzální úchyty. Vak je vhodný do silových sportů, ale i do kondičního cvičení. Je to dobrý pomocník i do domácího prostředí, kdy není velká možnost mít k dispozici stoje na cvičení. Výplň bagu je tvořena železnými kuličky v obalu. Je možnost vak otevřít a obal vyjmout ven a podle potřeby kuličky přidat či…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Power System Tactical cross bag
Výrobce: Power System
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Tactical Cross Bag 25 kg zátěžové posilovací příslušenství od Power System. Tento posilovací vak má stylový design a jeho součástí jsou univerzální úchyty. Vak je vhodný do silových sportů, ale i do kondičního cvičení. Je to dobrý pomocník i do domácího prostředí, kdy není velká možnost mít k dispozici stoje na cvičení. Výplň bagu je tvořena železnými kuličky v obalu. Je možnost vak otevřít a obal vyjmout ven a podle potřeby kuličky přidat či odebrat.

 

- různé varianty úchopu

- náhrada kovového závaží

- zátěž: 25 kg

- barva: modrá

- výplň: železné kuličky v obalu

 

 

 

Ariana Power System Tactical cross bag 25 kg 4113 Tactical cross bag 25 kg PS-4113POWER SYSTEM Tréninkový vak TACTICAL CROSS BAG je vynikající pomůckou funkčního tréninku, zvyšování dynamické síly, ale i zlepšování rovnováhy a koordinace .Mobilnost zátěže, různé varianty úchopu a v neposlední řadě dokonalá skladovatelnost, dělají z CROSS BAGU výbornou mobilní pomůcku pro kondiční trénink. Výborně se osvědčuje při balančních cvičeních, při cvičeních dynamické síly, nácviku rovnováhy. Mohou sloužit i k nácviku technik komplexních a technicky náročných cviků jako mrtvý tah, přemístění a jiné.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.