Power System Tactical cross bag 15 kg

Tactical Cross Bag 15 kg je určen do silového sportu a fitness cvičení. Zátěžový vak nahrazují železné závaží a jejich obsah má různé náplně jako jsou sáčky s pískem, voda a plní se i jako boxovací pytle. Zátěžový vak napomůže získat větší sílu, tvarovat a zpevňovat svalstvo. Výplň bagu je tvořena železnými kuličky v obalu. Je možnost vak otevřít a obal vyjmout ven a podle potřeby kuličky přidat či odebrat. Zátěžový pytel ti dodá ohromnou sílu,…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Power System Tactical cross bag 15 kg
Výrobce: Power System
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Tactical Cross Bag 15 kg je určen do silového sportu a fitness cvičení. Zátěžový vak nahrazují železné závaží a jejich obsah má různé náplně jako jsou sáčky s pískem, voda a plní se i jako boxovací pytle. Zátěžový vak napomůže získat větší sílu, tvarovat a zpevňovat svalstvo. Výplň bagu je tvořena železnými kuličky v obalu. Je možnost vak otevřít a obal vyjmout ven a podle potřeby kuličky přidat či odebrat.

Zátěžový pytel ti dodá ohromnou sílu, dynamičnost i výbušnost. Vyladí tvoji stabilitu i koordinaci. Silový vak Může sloužit i k nácviku technik komplexních a technicky náročných cviků jako mrtvý tah, přemístění a jiné.

PARAMETRY:

  • různé varianty úchopu
  • náhrada kovového závaží
  • zátěž: 15 kg
  • barva: oranžová
  • výplň: železné kuličky v obalu

POWER SYSTEM Tréninkový vak TACTICAL CROSS BAG 15 KG je vynikající pomůckou funkčního tréninku, zvyšování dynamické síly, ale i zlepšování rovnováhy a koordinace . Mobilnost zátěže, různé varianty úchopu a v neposlední řadě dokonalá skladovatelnost, dělají z CROSS BAGU výbornou mobilní pomůcku pro kondiční trénink. Výborně se osvědčuje při balančních cvičeních, při cvičeních dynamické síly, nácviku rovnováhy.Mohou sloužit i k nácviku technik komplexních a technicky náročných cviků jako mrtvý tah, přemístění a jiné.

S oblibou používají: běžná populace rekreační sportovci siloví sportovci (kulturistika, fitness, silový trojboj, vrh koulí, hod kladivem, sprint, plavání na krátké vzdálenosti aj.) silově-vytrvalostní sportovci (fotbal, lední hokej, pozemní hokej, ragby, košíková, běhy a plavání na střední vzdálenosti aj.) vytrvalostní sportovci (běhy, dálkové plavání, triatlon, cyklistika, běh na lyžích aj.) Doplněk stravy. Určeno pro zvláštní výživu - vhodné pro sportovce. Obrázek je pouze ilustrativni a pro představu, nemusí vyobrazovat aktuálně dostupnou variantu. multifunkční tréninková pomůcka dynamická síla, funkční trénink, rovnováha variabilní úchopy, zátěž nelze měnit hmotnosti: 10 kg, 15 kg, 20 kg a 25 kg

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.