POLYSAN PAGODA vana litý mramor 170x85x58cm, bílá 72976

od 44 392 Kč
Volně stojící vana Pagoda, instalace ke stěně rozměry: 1700 x 850 x 580 mm materiál:  litý mramor barva: bílá průměr odpadu: 52 mm objem: 351 l instalace: jako volně stojící ke stěně s přepadem k vaně je doporučena odtoková souprava délky 675 mm (viz. související výrobky) sifon je nutné částečně zapustit do podlahy Samostatně stojící vana v prostoru koupelny, která se neobezdívá, nezazdívá ani neobkládá. Díky použitému materiálu má vysokou…
PRIMAKOUPELNY.CZ
Doprava zdarma 1 den
47 167 Kč
Doprava zdarma 1 den
47 167 Kč Do obchodu

Doporučujeme

Řadit dle

Jak vybíráme doporučené nabídky

Především pečlivě vážíme mezi cenou produktu, kvalitou a reputací eshopu.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: POLYSAN PAGODA vana litý mramor 170x85x58cm, bílá 72976
Výrobce: POLYSAN
Minimální cena: 44 392 Kč
Maximální cena: 47 167 Kč
Ušetříte až: 2 775 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Volně stojící vana Pagoda, instalace ke stěně rozměry: 1700 x 850 x 580 mm materiál:  litý mramor barva: bílá průměr odpadu: 52 mm objem: 351 l instalace: jako volně stojící ke stěně s přepadem k vaně je doporučena odtoková souprava délky 675 mm (viz. související výrobky) sifon je nutné částečně zapustit do podlahy Samostatně stojící vana v prostoru koupelny, která se neobezdívá, nezazdívá ani neobkládá. Díky použitému materiálu má vysokou pevnost, elegantní design a stabilitu. Vana je svým designem určena pouze k instalaci ke stěně (zadní strana není pohledová.) Volně stojící vana může být jedním z dominantních prvků v koupelně. Tyto vany budí dojem pohodlí a luxusu.  Vanu tohoto typu můžete v koupelně umístit kamkoliv, třeba i s ohledem na to, abyste si z vany dopřáli hezký výhled. Mají elegantní design a díky použitému materiálu vysokou pevnost a stabilitu .  Litý mramor Kompozitní materiál vzniklý ze směsi mletého dolomitu/vápence s polyesterovou pryskyřicí. Zpracovává se odléváním do forem, což zajišťuje stejnorodost výrobků ve všech směrech. Litý mramor splňuje nejpřísnější hygienické normy a nabízí výborné tepelně izolační vlastnosti. Povrch výrobků z litého mramoru je uzavřen bílou lesklou pružnou ochrannou vrstvou GELCOAT z polyesterových pryskyřic, která zajišťuje snadnou čistitelnost a hebkost na omak. Výrobky z litého mramoru jsou neporézní, pevné a odolné vůči usazování bakterií a plísní a v porovnání s ostatními materiály působí pocitově teplejším dojmem.

Samostatně stojící vana v prostoru koupelny, která se neobezdívá, nezazdívá ani neobkládá. Díky použitému materiálu má vysokou pevnost, elegantní design a stabilitu. Vana je svým designem určena pouze k instalaci ke stěně (zadní strana není pohledová.)

Sifon je nutno zapustit částečně do podlahy.

  • Rozměry: 170x85 cm
  • Objem: 351 l
  • Materiál: litý mramor
  • Doporučená vanová souprava: Pagoda 675 mm, viz Příslušenství
  • Vanová zástěna: ne
  • Hydromasážní systém: ne
  • Přepad: ano

Standardně je vana dodávána v bílé barvě. Lze objednat:

  • Varianta vnitřní strana barva RAL lesk: příplatek 30 %
  • Varianta vnější strana barva RAL lesk: příplatek 30 %
  • Varianta celobarevné provedení v barvě RAL lesk: příplatek 15 %(Barevné provedení RAL mat není možné.)

Volně stojící vana může být jedním z dominantních prvků v koupelně. Tyto vany vytvářejí dojem pohodlí a luxusu. Volně stojící vany jsou vany do prostoru, které se neobezdívají, nezazdívají ani neobkládají. Vanu tohoto typu můžete v koupelně umístit kamkoliv, třeba i s ohledem na to, abyste si z vany dopřáli hezký výhled. Mají elegantní design a díky použitému materiálu vysokou pevnost a stabilitu. Vyrábějí se v široké škále provedení, a tak jsou vhodné do koupelen různých stylů. Své využití najdou v koupelnách moderních, luxusních i klasických.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.

Mohlo by vás také zajímat

Vany POLYSAN Nejlevnější vany