Playmobil Super Set Padok se stáním na koně 6147

Stavebnice doporučený věk od 4 let. Chcete podpořit kreativitu a fantazii svých dětí? Máte jedinečnou možnost. Stavebnice umožňuje u dětí rozvíjet tvořivost, hravost a motorické schopnosti. Playmobil je vyroben z hygienicky nezávadného materiálu, který je omyvatelný a nepouští barvy. Dílky stavebnice jsou velmi propracované a tématicky zaměřené. Chcete podpořit kreativitu a fantazii svých dětí? Máte jedinečnou možnost. Stavebnice umožňuje u dětí…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Playmobil Super Set Padok se stáním na koně 6147
Výrobce: PLAYMOBIL
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Stavebnice doporučený věk od 4 let. Chcete podpořit kreativitu a fantazii svých dětí? Máte jedinečnou možnost. Stavebnice umožňuje u dětí rozvíjet tvořivost, hravost a motorické schopnosti. Playmobil je vyroben z hygienicky nezávadného materiálu, který je omyvatelný a nepouští barvy. Dílky stavebnice jsou velmi propracované a tématicky zaměřené. Chcete podpořit kreativitu a fantazii svých dětí? Máte jedinečnou možnost. Stavebnice umožňuje u dětí rozvíjet tvořivost, hravost a motorické schopnosti. Playmobil je vyroben z hygienicky nezávadného materiálu, který je omyvatelný a nepouští barvy. Dílky stavebnice jsou velmi propracované a tématicky zaměřené. Často si budete chtít postavit stavebnici, která prodlouží vaše chvíle strávené s dětmi. Nechte se unášet fantazií společně s dítky. Ocitnete se u stáje, kde veterinář ošetřuje hříbě. V povzdálí je malé jezírko s kačenkami. Koně vyveďte ze stáje a nakrmte.Důvody ke koupistavebnice rozvíjející tvořivost Trávíš rád svůj volný čas mezi koňmi? V padoku se pořád něco děje. Zvěrolékař přišel prohlédnout hříbátko a maminku klisnu. Jen co zvěrolékař skončí, můžeš vyrazit na projížku po okolí. Ale opatrně...hříbátko ještě nesmí běhat rychle. Nezapomeň se po projíždce o koníky postarat. Počet dílků: 84 Počet figurek: 2 Návod na složení - PLAYMOBIL Super Set Padok se stáním na koně 6147 COUNTRY - Koňská farma - další stavebnice PLAYMOBIL jsou stavebnice pro děti různých věkových kategorií, které jsou tématicky zaměřené a mají mnoho propracovaných doplňků. Dílky jsou hygienické, lehce omyvatelné a nepouštějí barvu. Stavebnice Playmobil podněcují fantazii, kreativitu a podporují dětský vývoj.

Playmobil 6147 Super Set Padok se stáním pro koně

Tématická sada stavebnice Playmobil Super set Padok se stáním pro koně..

  • Lehce omyvatelné stálobarevné díly.
  • Jednotlivé díly jsou kvalitně zpracované.
  • Vhodné k doplnění a rozšíření ostatních tématických sestav Playmobil.

Obsah balení: 2 x figurka, 2 x figurka koně, padok, stáj a drobné doplňky.

Tématické sady stavebnice Playmobil podněcují fantazii, kreativitu a zručnost dětí.

Vhodné pro děti od 4 let. Materiál: plast Počet dílků: 84 Výška figurky: 7,5 cm Délka padoku: 32,5 cm Rozměry balení: 34,5 x 24,5 x 7 cm Země původu: EU

Super Set Padok se stáním pro koně - připrav svého konáka na velký dostih. Mezitím se paní veterinářka postará o zraněné hříbátko. Udělejte si doma vlastní koňskou stáj, s tímto super setem od Playmobilu to bude hračka. Balení obsahuje 2 figurky, koně, koňské stání a mnoho doplňků. Počet dílků: 35 Vhodné pro děti od 4 let.

Pro milovníky koní je tu klisna, která si užívá se svým hříbětem krásný výběh.

Ale pozor hříbátko má zraněnou nohu, naštěstí je nablízku veterinář, který se o něj postará. Množstí doplňků pro péči o koně a veterinář s vybaveným kufříkem to vše je součástí této hračky. Velikost podložky 32cm.

Pro všechny milovníky a milovnice koní a všeho, co k

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.