Playgro Vrnící včelka

Playgro Vrnící včelka, Vrnící včelka je skvělá kamarádka na cestování. Díky praktickému klipu se dá přichytit na kočárek nebo autosedačku. Pestrobarevná včelka se bude během jízdy houpat a chrastit, zataháním za tělíčko se včelka rozvrní. Vrnící včelka je skvělá kamarádka na cestování. Díky praktickému klipu se dá přichytit na kočárek nebo autosedačku. Pestrobarevná včelka se bude během jízdy houpat a chrastit, zataháním za tělíčko se včelka…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Playgro Vrnící včelka
Výrobce: Playgro
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Playgro Vrnící včelka, Vrnící včelka je skvělá kamarádka na cestování. Díky praktickému klipu se dá přichytit na kočárek nebo autosedačku. Pestrobarevná včelka se bude během jízdy houpat a chrastit, zataháním za tělíčko se včelka rozvrní. Vrnící včelka je skvělá kamarádka na cestování. Díky praktickému klipu se dá přichytit na kočárek nebo autosedačku. Pestrobarevná včelka se bude během jízdy houpat a chrastit, zataháním za tělíčko se včelka rozvrní.   Součástí hračky jsou i černobílé motivy, které jsou  vyvinuta očními specialisty. Hlavní funkcí této kombinace barev je rozvoj zraku miminka především v jeho prvních třech měsících, kdy ještě nerozlišuje barvy.   Hračka je opatřena speciálním  úchytem, kterým je možné hračku zavěsit na postýlku, kočárek nebo autosedačku. Vhodné od 6m+.   Hračky Playgro jsou testovány, bez ohledu na kategorii, pro kterou jsou určeny, dle nejpřísnějších norem EN-71.

Playgro Vrnící včelka

Závěsná vrnící včelka je určena pro děti od půl roku. Klipem v horní části se dá zachytit nad postýlku nebo autosedačku. Pokud se za včelku zatáhne, začne mávat křidélky a pohybovat se. Má začleněny i černobílé prvky pro zrak miminnek od narození. Od tří měsíců, kdy děti začínají vnímat barvy upoutá zrak dětí o to více.

Přednosti:

  • trénuje zrak a sluch
  • rozvíjí motoriku a celkově smyslové vnímání
  • testována dle nejpřísnějších norem

Kupte Vašemu miminku krásnou vrnící včelku nad postýlku!

Vhodné pro děti od 6 měsíců Materiál: plast, textil Délka: cca 22 cm Údržba: omýváním ve vlažné vodě

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.