Playgro – Ohebný míček nový

od 202 Kč
Playgro Ohebný míček nový Plastový míček spleten z barevných dílků je připraven pro děti od 6 měsíců. Míč je rozložitelný a jeho jednotlivé dílky mohou sloužit jako kousátko. Jeho rozmanité struktury podporují dětský hmat. Kulička uvnitř míče při pohybu chrastí. Přednosti: rozvíjí vizuální vnímání stimuluje smyslové vjemy vyrobeno z kvalitního materiálu testováno dle nejpřísnějších norem EN-71 Dopřejte Vašemu miminku kvalitní hračku značky…
Lékárna.cz
Za dopravu 118 Kč Skladem
202 Kč Do eshopu

Doporučujeme

Řadit dle

Jak vybíráme doporučené nabídky

Především pečlivě vážíme mezi cenou produktu, kvalitou a reputací eshopu.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Playgro – Ohebný míček nový
Výrobce: Playgro
Minimální cena: 202 Kč
Maximální cena: 306 Kč
Ušetříte až: 104 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Playgro Ohebný míček nový

Plastový míček spleten z barevných dílků je připraven pro děti od 6 měsíců. Míč je rozložitelný a jeho jednotlivé dílky mohou sloužit jako kousátko. Jeho rozmanité struktury podporují dětský hmat. Kulička uvnitř míče při pohybu chrastí.

Přednosti:

  • rozvíjí vizuální vnímání
  • stimuluje smyslové vjemy
  • vyrobeno z kvalitního materiálu
  • testováno dle nejpřísnějších norem EN-71

Dopřejte Vašemu miminku kvalitní hračku značky Playgro!

Vhodné pro děti od 6 měsíců Materiál: plast Rozměry: cca 13 x 13 cm Údržba: omývejte čistou vodou 

Interaktivní hračka pro kluky i holky .  Ohebný míček Playgro si vaše děti zamilují. Uvnitř je ukrytá kulička, která vydává rachtavé zvuky.Ohebný míček Playgro si vaše děti zamilují. Ani ty nejmenší ručičky nebudou mít problém jej uchopit. Míček totiž není celistvý, je vyrobený z úzkých barevných trubek, které dokonale padnou do dětských ruček. Různé struktury materiálu podporují rozvoj hmatu. Také mohou ulevit od bolesti dásní při růstu zoubků - miminko může hračku kousat. Kulička, která je ukrytá uvnitř míčku, vydává veselé rachtavé zvuky. Klíčové vlastnostiVesele barevnýVnitřní kulička vydává rachtavé zvukyVyrobený z kvalitního a zdravotně nezávadného materiáluTestováno dle nejpřísnějších norem EN-71Vhodné pro děti od 6 měsíců Bendy Ball je první míč do ruky a chrastítko pro miminko. Díky měkkým, barevným a ohnutým tyčinkám podporuje vývoj motoriky a zajišťuje tak spoustu zábavy. Průhledná kulička uvnitř dovoluje vidět černé a bílé kuličky, které skáčou při pohybu a chrastí. Dá se snadno uchopit a je proto ideální pro malé ruce. Podrobnosti: • Číslo výrobku výrobce: 40133 • Materiál: 17% ABS, 83 Pť • Povrch otřít mokrým hadrem • Věk: od 6 měsíců. Pozor! Před použitím odstraňte prosím celý obal. Výrobek se může lišit od obrázku. Tento obal má uživatel uschovat. Barevný míček, který budou děti milovat. Vyroben je ze zdravotně nezávadného materiálu. Různé struktury podporují rozvoj hmatu. Míček není celistvý, takže ho dítě může vzít do ruky a nebo i kousat. Uvnitř ukrytá kulička vydává rachtavé zvuky. Hračky Playgro jsou testovány, bez ohledu na kategorii, pro kterou jsou určeny, dle nejpřísnějších norem EN-71. Čištění: Povrch  ručně omývejte čistou vodou.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.