Philips Series 7000 BT7520/15

Elektrický zastřihovač vousů Philips řady 7000 s vylepšeným systémem odsávání zachytí až 90% zastřižených vousů dvojitě ostřené celokovové břity nastavení délky střihu kolečkem na jednu z 20 délek od 0,5 do 10 mm LED displej, Li-Ion baterie výdrž: 80 minut/1 hodina nabíjení rychlé nabití na 1 zastřižení vousů/5 min celokovové tělp příslušenství: Prémiové cestovní pouzdro, nabíjecí stojánek, 1 přesný zastřihovač. 2 hřebeny na detailnější…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Philips Series 7000 BT7520/15
Výrobce: PHILIPS
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Elektrický zastřihovač vousů Philips řady 7000 s vylepšeným systémem odsávání

  • zachytí až 90% zastřižených vousů
  • dvojitě ostřené celokovové břity
  • nastavení délky střihu kolečkem na jednu z 20 délek od 0,5 do 10 mm
  • LED displej, Li-Ion baterie
  • výdrž: 80 minut/1 hodina nabíjení
  • rychlé nabití na 1 zastřižení vousů/5 min
  • celokovové tělp
  • příslušenství: Prémiové cestovní pouzdro, nabíjecí stojánek, 1 přesný zastřihovač. 2 hřebeny na detailnější zastřižení, 1 Lift/Trim hřeben
Zastřihovač vousů Philips BT7520/15

Udržujete si stylovou bradku nebo plnovous a oceníte přístroj, který o něho bude odpovídajícím způsobem pečovat? Zatímco základní funkce holicího strojku je zbavit tvář veškerého ochlupení, elektrický zastřihovač vousů Philips BT7520/15 je zaměřený především na jeho kultivaci. A o tom, že to zvládne s péčí  sobě vlastní, dokazuje dvojitě ostřenými celokovovými břity, schopností pracovat až s 0,5mm přesností a vysoce výkonným systémem odsávání.

Rovnoměrné zastřižení jedním tahem

S holicím strojkem to mohl být boj, než jste dosáhli kýženého výsledku. Ale zde? S kultivací strniště si nedělejte starosti. Systém Lift & Trim PRO zvedne nízko položené vousy a přímo je navede na kovové břity, čímž zajistí přesné zastřižení jedním tahem. Až 20 nastavení délek v rozmezí 0,5 až 10 mm vyjde vstříc i náročnějším požadavkům, bez ohledu na jedinečnost obličejových kontur. Nasazovací zastřihovač si přitom poradí i s knírem a těžko dostupnými okraji. Odsávání zachytí až 90 % zastřižených vousů.

Preciznost, vyžadující jen špetku vašeho času.   100 minut se samoostřícími břity

Žádná nutnost ostření nebo výměna břitů. Svou činností o sebe navzájem třou, čímž se vzájemně ostří a vydrží po celou dobu životnosti zastřihovače. Až skončíte, stačí jen břity propláchnout pod tekoucí vodou, zbylé vousy případně odstranit čisticím kartáčem. Jste skeptičtí k akumulátorovým strojkům? S výkonnou baterií máte až 100 minut k dobru, dokonce i po pouhé hodině nabíjení. Nemáte-li času nazbyt, funkce rychlonabíjení přístroj zprovozní již po 5 minutách. O stavu nabití informuje indikátor.

Typ zastřihovače: zastřihovač vousů Materiál stříhacích nožů: ocel Použití a údržba: omyvatelný Samoostřící nože: ANO Počet nástavců v balení: 3 Zdroj energie: aku (Li-ion) Doba provozu (min): 80 Doba nabíjení (hod.): 1 Zastřihování bez nástavce: ANO Cestovní pouzdro: ANO Elektrický zastřihovač vousů Philips řady 7000 s vylepšeným systémem odsávání * zachytí až 90% zastřižených vousů * dvojitě ostřené celokovové břity * nastavení délky střihu kolečkem na jednu z 20 délek od 0,5 do 10 mm * LED displej, Li-Ion baterie * výdrž: 80 minut/1 hodina nabíjení * rychlé nabití na 1 zastřižení vousů/5 min * celokovové tělp * příslušenství: Prémiové cestovní pouzdro, nabíjecí stojánek, 1 přesný zastřihovač. 2 hřebeny na detailnější zastřižení, 1 Lift/Trim hřeben Rozměry výrobku: Hmotnost (kg): 0.379 Výška (cm):

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.