Petzl Nao Belt Kit

od 430 Kč
Petzl Nao Belt Kit upravuje svítilnu Petzl Nao na verzi Pezl Nao Belt.Balení Nao Belt Kit obsahuje prodlužovací kabel a klip na připojení akumulátoru na batoh, atd. Pomocí tohoto kabelu je možné nosit akumulátor v batohu, kapse, nebo za pasem, čímž se sníží hmotnost nesená na hlavě. V zimě je akumulátor chráněn před nízkými teplotami a prodlouží se jeho životnost.Petzl Nao Belt Kit obsahuje:106.5 cm dlouhý kabelklip pro připojení akumulátoru na…
Outlandshop.cz
Za dopravu 99 Kč Skladem
430 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Petzl Nao Belt Kit
Výrobce: Petzl
Minimální cena: 430 Kč
Maximální cena: 430 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Petzl Nao Belt Kit upravuje svítilnu Petzl Nao na verzi Pezl Nao Belt.

Balení Nao Belt Kit obsahuje prodlužovací kabel a klip na připojení akumulátoru na batoh, atd. Pomocí tohoto kabelu je možné nosit akumulátor v batohu, kapse, nebo za pasem, čímž se sníží hmotnost nesená na hlavě. V zimě je akumulátor chráněn před nízkými teplotami a prodlouží se jeho životnost.

Petzl Nao Belt Kit obsahuje:

  • 106.5 cm dlouhý kabel
  • klip pro připojení akumulátoru na pás, nebo batoh, apod.

Hmotnost čelovky Nao nesená na hlavě je snížena na 131 gramů. Uložením akumulátoru v kapse se zvýší životnost akumulátoru - ochrana před chladem. Vhodné pro trail running, mountaineering, běh na lyžích, atd.

Prodlužovací kabel o délce 106.5 cm a klip pro připnutí na opasek. Přenáší většinu zatížení na opasek, čímž zajišťuje větší pohodlí. Vytváří z čelovky Nao pohodlnější Nao belt.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.