Paul Mitchell Smoothing uhlazující kondicionér (Super Skinny Daily Treatment) 300 ml

od 446 Kč
Uhlazující kondicionér Paul Mitchell Super Skinny Daily Treatment obsahuje Super Skinny Complex, který dodává vlasům hebkost a zkracuje dobu schnutí vlasů. Kondicionér pomáhá vlasy regenerovat a chrání povrch vlasů před polámáním a mechanickým poškozením.   Balení: 300 ml   Hladké a hebké - jedinečný Super Skinny Complex vlasy vyhlazuje, propůjčuje jim hedvábnou měkkost a usnadňuje rozčesávání vlasů za mokra Chrání - termoaktivní pečující a…
Glamot.cz
Za dopravu 88 Kč Skladem
446 Kč Do eshopu

Doporučujeme

Řadit dle

Jak vybíráme doporučené nabídky

Především pečlivě vážíme mezi cenou produktu, kvalitou a reputací eshopu.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Paul Mitchell Smoothing uhlazující kondicionér (Super Skinny Daily Treatment) 300 ml
Výrobce: Paul Mitchell
Minimální cena: 446 Kč
Maximální cena: 789 Kč
Ušetříte až: 343 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Uhlazující kondicionér Paul Mitchell Super Skinny Daily Treatment obsahuje Super Skinny Complex, který dodává vlasům hebkost a zkracuje dobu schnutí vlasů. Kondicionér pomáhá vlasy regenerovat a chrání povrch vlasů před polámáním a mechanickým poškozením.   Balení: 300 ml   Hladké a hebké - jedinečný Super Skinny Complex vlasy vyhlazuje, propůjčuje jim hedvábnou měkkost a usnadňuje rozčesávání vlasů za mokra Chrání - termoaktivní pečující a teplu odolné účinné látky pomáhají ochraňovat povrch vlasů před poškozením, lámáním a jinými negativními důsledky Kratší doba vysoušení - vyhlazený povrch a menší průměr vlasu výrazně zkracují dob Paul Mitchell Super Skinny® Conditioner 300 ml kondicionér s intenzivní péčí Vlastnosti Pečující složky regenerují a zabraňují poškození povrchu vlasů, chrání je před tepelným poškozením. Vlasy jsou hedvábně hebké. Poskytuje kratší dobu vysoušení a stylingu. barvostálý, bez parabenů, bez ořechů, pro vegany Aplikace Přípravek naneste do čistých vlhkých vlasů a poté důkladně opláchněte. Paul Mitchell Značka Paul Mitchell pojmenovaná po jednom ze spoluzakladatelů, který začal v roce 1954 působit jako kadeřník v salonu Mayfair v Park Lane a v roce 1980 založil s Jahnem Paulem DeJoriou firmu a uvedli na trh revoluční vlasovou péči. Již od prvopočátku mají „zelenou ideu“ – založili na Havaji energeticky soběstačnou farmu poháněnou solární energií, kde se i dnes pěstuje awapuhi používané v jejich produktech. Jako první kosmetická firma v profesionální branži se postavila proti testování na zvířatech, přičemž tímto charitativním smýšlením nadále ovlivňuje mnoho dalších v oboru a koupí produktů automaticky podporujete mnoho charitativních organizací po celém světě.

Uhlazující kondicionér Smoothing je určený pro krepaté a vlnité vlasy, kterým dodává potřebnou péči a vyhlazení. Díky své konzistenci usnadňuje rozčesávání a zkracuje dobu sušení vlasů. Zabraňuje lámání vlasů a chrání vlasy před povrchovým poškozením. Hydratuje vlasy i vlasovou pokožku a zvyšuje jejich pružnost. Navíc vlasy regeneruje - po jeho použití budou vaše nepoddajné kadeře zkrocení, vyživené a jemné. Dopřejte si luxus jako ze salonu v klidu domova.

Uhlazující kondicionér s tepelně aktivovanou ochranou proti poškození. Vlastnosti Uhlazuje, zjemňuje a regeneruje Opravuje a předchází poškození Chrání povrch vlasů před tepelným poškozením Urychluje sušení i styling Bez parabenů, barvostálý vzorec Použití Malé množství naneste a vmasírujte do vlasů. Poté opláchněte.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.