Panasonic Baterie C malá mono alkalická

od 50 Kč
LR14 Pro Power (malé mono, C), 1,5V, V120 x Š83 x H26mm prodejní obal: 2ks na blistru Panasonic Pro Power C, 2 ks Baterie jsou základ téměř veškeré moderní elektroniky. Mnohdy si to ani neuvědomujeme, ale představují hlavní hnací sílu dokonce i u věcí, jež považujeme za samozřejmé a potřebujeme je každý den v kuchyni, obýváku, garáži či v dětském pokoji. Nemají nekonečnou výdrž, naopak čím častěji zařízení používáte, tím častěji bude nutné…
Czc.cz
Za dopravu 99 Kč Skladem
99 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Panasonic Baterie C malá mono alkalická
Výrobce: PANASONIC
Minimální cena: 50 Kč
Maximální cena: 130 Kč
Ušetříte až: 80 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

LR14 Pro Power (malé mono, C), 1,5V,

  • V120 x Š83 x H26mm
  • prodejní obal: 2ks na blistru
Panasonic Pro Power C, 2 ks

Baterie jsou základ téměř veškeré moderní elektroniky. Mnohdy si to ani neuvědomujeme, ale představují hlavní hnací sílu dokonce i u věcí, jež považujeme za samozřejmé a potřebujeme je každý den v kuchyni, obýváku, garáži či v dětském pokoji. Nemají nekonečnou výdrž, naopak čím častěji zařízení používáte, tím častěji bude nutné baterii vyměnit. A to v případě okamžité potřeby může být problém. Předejděte mu, pořiďte si baterie do zásoby a nic už vás nepřekvapí.

Kvalita za pakatel

Vysoce kvalitní baterie Panasonic vynikají mimořádnou životností a pomáhají vám oživit domácnost, kterou dlouhodobě zásobují energií. Alkalické baterie Pro Power nabízí až o 80 % delší výdrž a poskytují tak finančně výhodný zdroj energie pro nejběžnější zařízení. Nenabíjecí C baterie neboli malý buřt nachází využití především v interiérových i exteriérových svítilnách, ale často je najdete také v nástěnných hodinách.

Značení baterie: LR14PPG LR14 C baby malý monočlánek Technické parametry: napětí: 1,5V výška: 50 mm průměr: 25,7 mm hmotnost: 68,7 g balení: 2ks v blistru typ: primární alkalická baterie, nenabíjecí Řada vysokokapacitních alkalických baterií Panasonic Pro Power má až o 80% zvýšený výkon ve srovnání se standardními alkalickými bateriemi Panasonic. Je proto ideální pro použití v zařízeních se střední a vysokou energetickou náročností, kde je potřeba co největší výkon a výdrž baterií jako jsou například digitální fotoaparáty, přenosná rádia, hračky, svítilny, zubní kartáčky a další. Díky špičkové technologii při výrobě, důkladné výstupní kontrole a japonské preciznosti vynikají všechny baterie Panasonic vysokou spolehlivostí a výkonem. Baterie Panasonic byly vyvinuty pro každodenní potřeby aktivních lidí. Díky špičkovým technologiím, které má společnost Panasonci k dispozici a milionům dolarů investovaným každoročně do výzkumu, vám můžeme nabídnout vysoce kvalitní baterie Panasonic také my. Noste si zásobu energie, ať už jdete kamkoliv. Spolehněte se na vysoký výkon baterií Panasonic a oživte své elektronické pomocníky. Zásobujte energií svůj MP3 přehrávač zatímco cestujete vlakem či metrem. Pohánějte Cena DATART.cz včetně DPH a služeb.

Typ baterie: C Druh baterie: Alkalická Napětí akumulátoru/baterie (V): 1.5 Počet ks v balení (ks): 2 Měrný počet kusů (ks): 2 LR14 Pro Power (malé mono, C), 1,5V, • V120 x Š83 x H26mm • prodejní obal: 2ks na blistru Rozměry výrobku: Hmotnost (kg): Výška (cm): Šířka (cm): Hloubka (cm): Rozměry balení: Hmotnost (kg): 0.140 Výška (cm): 3.00 Šířka (cm): 12.40 Hloubka (cm): 8.20 EAN: 5410853038917 Záruční doba: 24 měsíců

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.