Orion Prkénko 142558

od 129 Kč
Děřevěné kruhové prkénko na krájení potravin. Po obvodu je prkénko opatřeno prktickou drážkou pro zachytávání šťávy či vody. Materiál: dřevo Rozměry: průměr 25 cm, tloušťka 1,5 cm Tradiční pomůcky z přírodního dřeva by neměly chybět v žádné kuchyni. Dřevěné krájecí prkénko kulatého tvaru bude praktickým pomocníkem při každé přípravě pokrmů. Praktická drážka po obvodu zabraňuje stékání šťávy z krájených potravin. Vyrobeno z bukového dřeva. …
Alza.cz
Skladem
129 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Orion Prkénko 142558
Výrobce: ORION
Minimální cena: 129 Kč
Maximální cena: 155 Kč
Ušetříte až: 26 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Děřevěné kruhové prkénko na krájení potravin. Po obvodu je prkénko opatřeno prktickou drážkou pro zachytávání šťávy či vody.

  • Materiál: dřevo
  • Rozměry: průměr 25 cm, tloušťka 1,5 cm
Tradiční pomůcky z přírodního dřeva by neměly chybět v žádné kuchyni. Dřevěné krájecí prkénko kulatého tvaru bude praktickým pomocníkem při každé přípravě pokrmů. Praktická drážka po obvodu zabraňuje stékání šťávy z krájených potravin. Vyrobeno z bukového dřeva. Pořádné prkénko z masivního bukového dřeva je základem každé správné kuchyně. Nejedna hospodinka by pro pírko přes plot skočila, aby takové prkénko měla. Pořiďte si k němu sadu kuchyňských nožů od české značky Orion a krájejte, co hrdlo ráčí.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.