OMEN by HP 1100 Keyboard

Klávesnice OMEN by HP 1100 Stiskněte destruktivní kombinaci kláves na mechanické klávesnici, jejíž konstrukce je stavěná pro „velkorážní“ bitvy. Mechanické spínače Blue mají funkci anti-ghosting, takže rozpoznají stisk několika kláves současně, a vyznačují se ultra citlivou odezvou, aby vám poskytly potřebnou mrštnost při zdolávání nástrah a plížení se kolem nepřítele. Délka kabelu - 180 cm Anglická lokalizace Vítězství na dosah klávesy Když…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: OMEN by HP 1100 Keyboard
Výrobce: HP
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Klávesnice OMEN by HP 1100 Stiskněte destruktivní kombinaci kláves na mechanické klávesnici, jejíž konstrukce je stavěná pro „velkorážní“ bitvy. Mechanické spínače Blue mají funkci anti-ghosting, takže rozpoznají stisk několika kláves současně, a vyznačují se ultra citlivou odezvou, aby vám poskytly potřebnou mrštnost při zdolávání nástrah a plížení se kolem nepřítele.

  • Délka kabelu - 180 cm
  • Anglická lokalizace

Vítězství na dosah klávesy Když váš počítač neplní roli pracanta, ale spíše bitevní základny, pořiďte si herní příslušenství, s jehož pomocí „vyřídíte“ soupeře. Tato klávesnice byla vyvinuta ve spolupráci s nejlepšími herními týmy světa a nabízí mimořádnou funkčnost a precizně vyladěné detaily, které znamenají rozdíl mezi vítězstvím a srdcervoucí porážkou.

Mechanické spínače zajistí precizní stisk klávesy a následnou rychlou odezvu ve hře. Funkce antighosting ještě zabrání nechtěnému stisknutí klávesy. Teď už záleží jenom na Vás a Vaší rychlosti.

1,5 metru dlouhý USB kabel je pokrytý textilem pro větší životnost a lepší ohybnost, takže vám nikde nebude plandat ohnutý gumový kablík.

Rozjasněte své herní doupě. Až devět vizuálních efektů a 7 stupňů podsvícení Vám zajistí herní zážitek, na který jen tak nezapomenete.

Počítejte s patřičnou odezvou po každém stisku klávesy Stiskněte destruktivní kombinaci kláves na mechanické klávesnici, jejíž konstrukce je stavěná pro „velkorážní“ bitvy. Mechanické spínače Blue mají funkci anti-ghosting, takže rozpoznají stisk několika kláves současně, a vyznačují se ultra citlivou odezvou, aby vám poskytly potřebnou mrštnost při zdolávání nástrah a plížení se kolem nepřítele. Prvotřídní mechanické spínače - Renomované mechanické spínače značky Blue nabízejí odezvu špičkové úrovně a životnost 50 milionů úhozů. Na každém pohybu záleží - Bez ohledu na to, kolik kláves stisknete najednou, každý stisk je detekován. Posviťte si na svou přesnost - Zapomeňte na chybné stisky kláves a sledujte, jak se při každém stisku rozsvítí temně červená LED v každé klávese. Funkce - Zapomeňte na starosti s kabely – opletený kabel USB je vysoce odolný a jen tak se nezamotá. - Nožky nastavitelné ve 2 směrech vyhoví specifickému úhlu položení zápěstí, abyste netrpěli křečemi a nepohodlím. Technické specifikace Kabelový port USB Rozměry Bez obalu: 450 x 150 x 39,5 mm Balení: 500 x 202 x 50 mm Bez obalu: 0,99 kg Balení: 1,34 kg Co je obsaženo v krabici: Klávesnice OMEN 1100; Produktové oznámení; Úvodní příručka; Nálepka OMEN; Záruční list Herní klávesnice drátová s mechanickými spínači, podsvícená, anglická lokalizace kláves, USB . Perfektní herní klávesnice OMEN by HP 1100Hledáte spolehlivou klávesnici na práci, ale zároveň i na hraní her? Pak je tato univerzální klávesnice HP OMEN 1100 s pleteným kabelem tím správným řešením. Disponuje mechanickými klávesami, které překvapí svou vysokou odolností a dlouhou životností až 50 milionů stisknutí. Navíc se nemusíte obávat,

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.