Olymptoy Sylvanian Families Město - smetánková zmrzlinárna

Sylvanian Families Město Smetánková zmrzlinárna Prodejna smetánkové zmrzliny zajisté potěší všechna zvířátka hraček Sylvanian Families. Budova je laděna do světle modré barvy. Zmrzlinu sem chodí prodávat maminka Javorových kočiček. Děti jí mohou pomoci vkládat zmrzlinku do kornoutů. Prostor obchůdku je možné rozšířit pomocí stropní desky a uličky. Při otevření boční části tramvaje je tento obchůdek umístnitelný vložením markýzy a zábradlí.…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Olymptoy Sylvanian Families Město - smetánková zmrzlinárna
Výrobce: OLYMPTOY
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Sylvanian Families Město Smetánková zmrzlinárna

Prodejna smetánkové zmrzliny zajisté potěší všechna zvířátka hraček Sylvanian Families.

Budova je laděna do světle modré barvy. Zmrzlinu sem chodí prodávat maminka Javorových kočiček. Děti jí mohou pomoci vkládat zmrzlinku do kornoutů.

Prostor obchůdku je možné rozšířit pomocí stropní desky a uličky. Při otevření boční části tramvaje je tento obchůdek umístnitelný vložením markýzy a zábradlí. Stejně tak se dá nakombinovat s dalšími stavbami ve městě.

Obsah balení:

  • budova, 4 x zmrzliny, pult, stůl, kornout
  • želatina, plot, želatinový stojan

Sylvanian Families přišly do Evropy z Japonska již v roce 1985 a okouzlily malé děti i dospělé. Od té doby putují světem a rozdávajjí radost jako kreslené postavičky filmu, jako představitelé videoher nebo jako klasické figurky, s doplňky, které k nim patří.

V Sylvanian Families můžete najít kočky, psy, králíčky, tučňáky, opice, koaly, surikaty a další zvířátka. Ke všem postavičkám je možné dokoupit v samostatných produktech různé vybavení.

Doplňte dětem příslušenství pro postavičky Sylvanian Families!

Vhodné pro děti od 3 let Materiál: plast, karton Počet doplňků: 28 Počet figurek: 0 Rozměry balení: 28 x 17,5 x 14 cm

Obchod se smetánkovou zmrzlinou je ve městě vyhledávaný. Maminka z rodiny javorových kočiček tady prodává nejlepší zmrzlinu široko daleko. Kdo si dá čokoládovou, vanilkovou nebo pomerančovou? Balení obsahuje: cukrárnu, 2ks podlahy, zmrzlinový pult a 23 kusů příslušenství. Rozšiř své Sylvanian městečko o další domečky. POZNÁMKA: Sada neobsahuje figurky! Hrajte si, sbírejte a vše kombinujte! Roztomilé postavičky Sylvanian Families byly vytvořeny v Japonsku v roce 1985. Figurky potažené jemným semišem si okamžitě staly hitem a rychle si našly příznivce po celém světě bez ohledu na věk. Hlavními pilíři celého konceptu jsou příroda, rodina a láska . Zvířátka Sylvanian Families seskupené do rodinek spolu s herním vybavením v dětech rozvíjí představivost a sociální dovednosti, umocňuje důležitost rodiny. Každá postava má milý, jedinečný výraz a ideální velikost. Postavte si celou vesničku Sylvanian Families! Ve světě Sylvanian Families existuje velké množství příbytků, obchůdků, nábytku a doplňků, které jsou propracovány do nejmenších detailů. Stavby a příslušenství se dají vzájemně propojovat. Herní set pro holky, doporučený věk od 3 let, výška 28 cm . Je vaše dítě hravé a tvořivé? Tak to si jistě zamiluje budování vesničky a města Sylvanian Families! Tento set obsahuje smetánkovou zmrzlinárnu, ve které si od paní kočičkové můžete koupit skvělou a chutnou zmrzlinu. Zmrzlinárna sídlí v krásném domě v nebesky modré barvě, který zdobí reliéfy. Prostor obchodu lze rozšířit stropní deskou a uličkou. Zábradlí a markýzy můžete vyměnit. Část obchodu se dá umístit do tramvaje. Kombinujte zmrzlinárnu i s dalšími domy a obchody z kolekce a postavte si obrovské město Sylvanian

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.