Odyssey White Hot RX 1

Nové jádro a strukturovaný povrch pro famózní vlastnosti Dámský patr Odyssey White Hot RX #1 opět posouvá vlastnosti White Hot vložky o stupínek výš. Nová generace legendární dvouvrstvé vložky má měkčí jádro kombinované s novým strukturovaným povrchem pro zvýšení tření přináší něco opravdu úžasného. Poskytuje měkčí velmi příjemný cit a lepší ovládání vzdálenosti, což umožní přesnější hru na greenu.Blade - klasický tvar umožňuje nejlepší kontrolu…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Odyssey White Hot RX 1
Výrobce: ODYSSEY
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Nové jádro a strukturovaný povrch pro famózní vlastnosti

Dámský patr Odyssey White Hot RX #1 opět posouvá vlastnosti White Hot vložky o stupínek výš. Nová generace legendární dvouvrstvé vložky má měkčí jádro kombinované s novým strukturovaným povrchem pro zvýšení tření přináší něco opravdu úžasného. Poskytuje měkčí velmi příjemný cit a lepší ovládání vzdálenosti, což umožní přesnější hru na greenu.Blade - klasický tvar umožňuje nejlepší kontrolu směru i délky patu. Tento tvar je velice oblíben u profesionálních hráčů.

  • měkčí jádro poskytuje příjemný a měkký pocit
  • strukturovaný povrch pro zvýšení tření maximalizuje kontakt s důlky (dimples) na povrchu míčku
  • patentovaná technologie Metal-X a Metal-X-Roll technologie umožní famózní cit a ideální rychlost
  • nová vložka skvěle zkombinovala zvuk, cit a výkon

 

Firma Callaway je světově nejrozšířenější výrobce golfového vybavení díky inovacím, vývoji nejnovějších technologií a použití špičkových materiálů. WebGolf.cz Vám nabízí jistotu odborného prodeje a pouze originálního zboží.

Proč věnovat patování více pozornosti!Golf je hrou na dlouhé vzdálenosti, ale skóre se dá snadno ztratit při centimetrové hře na greenech. Znáte tu pravdu: "Driverům se tleská, ale peníze se vydělávají na greenu!" ? My si ji upravíme do podoby "...skóre se dohání na greenu". Určitě se Vám stalo, že po perfektní ráně z odpaliště a úspěšném zahrání na green přijde pohroma v podobě několika zahozených centimetrových patů. Patování se často věnuje málo pozornosti. Naše nabídka tréninkových patovacích pomůcek by Vám měla tento trénink usnadnit a zefektivnit. (tréninkové pomůcky zde)

Odyssey White Hot RX #1 dámský putter + kryt hlavy Výborný putter teď už i v dámském designu. Nová White Hot vložka úderové plochy přináší příjemný pocit a bezchybný putt. Tvar hlavy, inspirovaný Tour, s optickou čarou pro přesné zamíření. Tvar hlavy Blade Loft 3° Lie 70° Standardní délky 32", 33", 34" Shaft Ocelový, Full Shaft Hmotnost hlavy 345g Držení RH / LH Poznámky RH = right hand (pro praváka)LH = left hand (pro leváka) Odyssey White Hot RX 1 má velice příjemnou vložku, měkou při impaktu. Jádro vložky je nyní měkčí, což vám dodá maximální pocit z puttu.Díky novému vyvážení budete moci lépe zvládat svou rychlost. Váha těžiště je uvedena nízko v hlavě putteru, díky tomu můžete kontrolovat zcela váš úder. - dámský putter...další info připravujeme...

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.