Nutristar Zinek 25 mg 100 tablet

Nutristar Zinek 25 mg 100 tablet Zinek 25 mgZinek je velmi důležitý prvek pro anabolizaci svalových bílkovin (růst svalů). Nedostatek zinku v důsledku velkého metabolismu bílkovin (v pubertě, při posilování, při braní steroidů) se projevuje jako akné. Proti akné uživatelé uvádějí jako účinnou dávku až 100-150 mg denně (v praxi ke každ&eacute…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Nutristar Zinek 25 mg 100 tablet
Výrobce: Nutristar
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Nutristar Zinek 25 mg 100 tablet Zinek 25 mgZinek je velmi důležitý prvek pro anabolizaci svalových bílkovin (růst svalů). Nedostatek zinku v důsledku velkého metabolismu bílkovin (v pubertě, při posilování, při braní steroidů) se projevuje jako akné. Proti akné uživatelé uvádějí jako účinnou dávku až 100-150 mg denně (v praxi ke každému jídlu s větším obsahem bílkovin). Zinek se rovněž používá pro ochranu prostaty proti zvětšování či nádorové chorobě při užívání anabolických steroidů. Některé osoby mají celoživotně zvýšené vylučování zinku z organismu (bílé skvrny na nehtech).Složení:Citronan zinečnatý, nosič kukuřičná vláknina,mikrokrystalická celulóza. Pomocné protispékavé látky: oxid křemičitý, talek, fosforečnan vápenatý, stearan hořečnatý. Výživová hodnota 1 tablety: Obsah zinku 25 mg v 1 tabletě odpovídá 166,67% denní doporučené dávky.Vitamíny a minerály v 1 tabletě:Zinek25 mgDávkování:Nejvyšší doporučená denní dávka 1 tableta se nesmí překročit. Přijímá se nejlépe po jídle a dostatečně zapíjí. Není určeno pro děti do 3 let nebo jako náhražka pestré stravy. Ukládat mimo dosah dětí a slunečních paprsků, v suchu a teplotě do 25oC. 

Zinek je velmi důležitý prvek pro anabolizaci svalových bílkovin (růst svalů). Nedostatek zinku v důsledku velkého metabolismu bílkovin (v pubertě, při posilování, při braní steroidů) se projevuje jako akné. Proti akné uživatelé uvádějí jako účinnou dávku až 100-150 mg denně (v praxi ke každému jídlu s větším obsahem bílkovin). Zinek se rovněž používá pro ochranu prostaty proti zvětšování či nádorové chorobě při užívání anabolických steroidů. Některé osoby mají celoživotně zvýšené vylučování zinku z organismu (bílé skvrny na nehtech).

SLOŽENÍ

Citronan zinečnatý, nosič kukuřičná vláknina,mikrokrystalická celulóza. Pomocné protispékavé látky: oxid křemičitý, talek, fosforečnan vápenatý, stearan hořečnatý.

DÁVKOVÁNÍ

Nejvyšší doporučená denní dávka 1 tableta se nesmí překročit. Přijímá se nejlépe po jídle a dostatečně zapíjí.

Není určeno pro děti do 3 l

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.