NUTRICIA N.V., ZOETERMEER HAMI Příkrm Milánské těstoviny 17315

od 53 Kč
Na správnou životosprávu dětí má vliv nejen skladba stravy, ale také stravovací návyky celé rodiny. Nezapomínejte, že Vaše dítě není ještě dospělý člověk a ne všechna rodinná jídla jsou pro něj vhodná. Vyzkoušejte příkrmy Hami od ukončeného 10. měsíce, které představují 12 oblíbených receptur české a světové kuchyně. Pomůžou Vašemu děťátku pomalu přejít na domácí stravu. Navíc představují kompletní jídlo pro batolata, s vyváženým obsahem…
Grizly.cz
Za dopravu 69 Kč Skladem
57 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: NUTRICIA N.V., ZOETERMEER HAMI Příkrm Milánské těstoviny 17315
Výrobce: NUTRICIA
Minimální cena: 53 Kč
Maximální cena: 67 Kč
Ušetříte až: 14 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

  • Na správnou životosprávu dětí má vliv nejen skladba stravy, ale také stravovací návyky celé rodiny. Nezapomínejte, že Vaše dítě není ještě dospělý člověk a ne všechna rodinná jídla jsou pro něj vhodná.
  • Vyzkoušejte příkrmy Hami od ukončeného 10. měsíce, které představují 12 oblíbených receptur české a světové kuchyně. Pomůžou Vašemu děťátku pomalu přejít na domácí stravu. Navíc představují kompletní jídlo pro batolata, s vyváženým obsahem zeleninové a masové složky a dostatečným příjmem energie na 1 hlavní jídlo denně.
  • Kritická doba, kdy strava může ovlivňovat kvalitu života o mnoho desetiletí později, začíná již v prenatálním období a trvá zhruba do tří let věku. Tehdy organismus prochází největšími změnami, ze kterých mnohé ovlivní jeho další život. Nejde jen o riziko vzniku obezity nebo srdečně-cévních onemocnění, ale také o fungování imunitního systému nebo fungování mozku v pozdějším věku.
  • Sůl zatěžuje ledviny dítěte, proto by se příkrmy pro nejmenší neměly přisolovat. Hami příkrmy do ukončeného 12. měsíce věku mají nízký obsah soli, protože neobsahují přidanou sůl.
  • Výrobky Hami obsahují až o polovinu méně soli než je zákonný limit pro kojeneckou výživu. Nové masozeleninové příkrmy obsahují také větší množství a větší variabilitu zeleniny – např. minimálně 30 % zeleniny v každém příkrmu (bez brambor).
Vlastnosti:
  • S nízkým obsahem sodíku (neobsahuje přidanou sůl)
  • S vyváženým množstvím kvalitních bílkovin pro růst svalů
  • Z pečlivě vybraných surovin a bez konzervantů
Složení:
  • Rajčatový protlak 28 g, těstoviny 23 g (pšeničná mouka, vaječný bílek), mrkev 20 g, krůtí maso 9,5 g, voda, pšeničná mouka, petržel, pórek, řepkový olej 2 g, jablečná šťáva, mořská sůl, oregano, mletý černý pepř
Hami příkrm Milánské těstoviny s krůtou má přirozenou chuť díky výběrové zelenině, která je vařena v páře. Příkrm obsahuje krůtí maso z vybraných farem a vyvážený obsah důležitých živin. Příkrm nezatěžuje ledviny dítěte, má velmi nízký obsah sodíku a neobsahuje žádnou přidanou sůl. Hami příkrm Milánské těstoviny s krůtou je 100% bez konzervantů i bez mléčné složky! Složení: Složení ve 100 g výrobku: rajčatové pyré 35,3 %, mrkev 20 %, těstoviny (pšeničná mouka, vaječný bílek) 16,5 %, voda, krůtí maso-stehno 9 %, pšeničná mouka, pórek 3 %, petržel, řepkový olej, oregano, mletý černý pepř. Balení: 250 g Použití: Skleničku před ohřátím otevřete a pokrm promíchejte. Při otevření musí víčko klapnout. Příkrm pouze ohřívejte (např. ve vodní lázni), nevařte. Zkontrolujte teplotu předtím, než příkrm dítěti podáte. Neuchovávejte příkrm, pokud jste ho již jednou ohřáli. Nespotřebované množství uchovávejte v chladničce a spotřebujte do 48 hodin. Používejte plastovou lžičku. Další důležité informace: dodržujte návod k přípravě a skladování, aby nedošlo k ohrožení zdraví dítěte Skladujte v suchu při: +10°C až +25°C   Jejich hlavní předností je kromě rozšíření dětského jí

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.