NOW Foods Plant Enzymes rostlinné enzymy 120 kapslí

od 369 Kč
Komplexní rostlinné trávicí enzymy zaměřené zejména na vegetariánskou stravu. S laktázou, proteázou, papainem a bromelainem.Plant Enzymes, rostlinné trávicí enzymy, 120 rostlinných kapslí Now Foods, 244 Knollwood Drive, Suite 300, Bloomingdale, IL 60108, USA doplněk stravy — S laktázou, proteázou, papainem a bromelainem — Vhodné pro vegetariány a vegany NOW® Plant Enzymes je ucelená směs trávicích enzymů zaměřených zejména na vegetariánskou…
BrainMarket.cz
Za dopravu 80 Kč Skladem
369 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: NOW Foods Plant Enzymes rostlinné enzymy 120 kapslí
Výrobce: NOW Foods
Minimální cena: 369 Kč
Maximální cena: 428,06 Kč
Ušetříte až: 59,06 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Vlastnosti

Forma:

Popis produktu

Komplexní rostlinné trávicí enzymy zaměřené zejména na vegetariánskou stravu. S laktázou, proteázou, papainem a bromelainem.

Plant Enzymes, rostlinné trávicí enzymy, 120 rostlinných kapslí Now Foods, 244 Knollwood Drive, Suite 300, Bloomingdale, IL 60108, USA doplněk stravy — S laktázou, proteázou, papainem a bromelainem — Vhodné pro vegetariány a vegany NOW® Plant Enzymes je ucelená směs trávicích enzymů zaměřených zejména na vegetariánskou stravu. Přípravek obsahuje enzymy schopné rozkládat tuky, bílkoviny, sacharidy a vlákninu z jídla. Mimo jiné zahrnuje také enzym laktázu cílený na rozklad laktózy z mléčných výrobků. Doporučené užití a dávkování 1 kapsli s každým jídlem. 

Složení  velikost dávky: 1 kapsle  balení obsahuje 120 dávek  Množství v 1 dávce %RHP* Směs enzymů: 171 mg ***    - proteáza 12500 HUT ***    - proteáza stabilní v kyselém prostředí 100 SAPU ***    - amyláza 2500 DU ***    - lipáza 750 FIP ***    - celuláza 500 CU ***    - laktáza 200 ALU ***    - papain (z papáji) 6000 FCC PU ***    - bromelain (z ananasu) 5000 FCC PU *** * % denní referenční hodnoty příjmu *** denní referenční hodnota příjmu není stanovena 

Další složky Rýžový maltodextrin, celulóza (kapsle), stearan hořečnatý (rostlinný), MTC (triglyceridy se středním řetězcem) a silika. Obsahuje siřičitany. Neobsahuje sóju, pšenici, mléko, vejce, ryby nebo mořské plody. Vyrobeno v zařízení dodržujícím správnou výrobní praxi (GMP), které zpracovává další ingredience obsahující tyto alergeny. Vhodné pro vegetariány a vegany. Upozornění Určeno pouze pro dospělé. Nedoporučujeme užívat, máte-li alergii na ananas, papáju nebo obsažené enzymy. Trpíte-li onemocněním, jste těhotná, kojíte, snažíte se otěhotnět nebo užíváte léky, poraďte se před užitím tohoto přípravku s lékařem. Může docházet k přirozené změně barvy produktu. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není náhradou pestré stravy. Ukládejte mimo dosah dětí. Po otevření uchovávejte na suchém a chladném místě. Obal prosím recyklujte. 

Připadá vám popis produktu obecný a nedostatečný? Současná legislativa nám neumožňuje uvádět detaily o účincích doplňků stravy. Podpořte snahu EU o vzdělanější občany a vyhledejte si podrobnosti o obsažených účinných látkách například na Wikipedii nebo Google. 

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.