NONAME Nillkin Nature TPU Kryt Xiaomi Poco F2 Transparent

Nillkin Nature TPU caseJedná se o zadní kryt, který je kvalitním zpracováním pojistkou vysoké odolnosti. Materiálem vybraným pro tvorbu tohoto krytu je TPU.Povrch krytu je na dotek příjemný a nebude klouzat z rukou. TPU je oblíbené svou vysokou tuhostí, odolností proti nárazům a pružností i ve zhoršených podmínkách.Kryt je pružný, a proto je jeho nandání velmi jednoduché.Samozřejmostí je, že kryt nezakryje přístup k napájecímu konektoru i dalším…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: NONAME Nillkin Nature TPU Kryt Xiaomi Poco F2 Transparent
Výrobce: NO NAME
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Nillkin Nature TPU case

Jedná se o zadní kryt, který je kvalitním zpracováním pojistkou vysoké odolnosti. Materiálem vybraným pro tvorbu tohoto krytu je TPU.

Povrch krytu je na dotek příjemný a nebude klouzat z rukou. TPU je oblíbené svou vysokou tuhostí, odolností proti nárazům a pružností i ve zhoršených podmínkách.

Kryt je pružný, a proto je jeho nandání velmi jednoduché.

Samozřejmostí je, že kryt nezakryje přístup k napájecímu konektoru i dalším tlačítkům potřebným pro komfortní používání telefonu.

Flexibilní gelový kryt skvěle ochrání zařízení před poškozením, usazením prachu a nečistot a také zmírní následky pádu. Ochranný kryt Nillkin nabízí dokonalou ochranu vašeho telefonu a zároveň zachová jeho přirozený vzhled. Je vyroben z velmi tenkého materiálu, dokonale zakrývá zadní část i boky telefonu. *Materiál: TPU *Přístup ke všem funkčním prvkům plně zachován *Snadná aplikace *Nezvětší rozměry telefonu Flexibilní gelové pouzdro pro Xiaomi Poco F2 Pro skvěle ochrání před poškozením, usazením nečistot a výtečně mírní následky pádu. Tenké a velmi lehké, dokonale přilne, přesné výřezy na ovládací prvky a konektory, protiskluzová úprava. Model: Xiaomi Poco F2 Pro, kompatibilita: Xiaomi Poco F2 Pro, Typ: záda, využití: obal na telefon, velikost: 0, barva: průhledný, šifrový zámek: ne, kolečka: ne, kapacita: 0, Kvalitní gelové pouzdro známé značky Nillkin s ochranou konektorů proti prachu a nečistotám a zdrsněnými plochami pro pohodlnější manipulaci s telefonem.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.