Nohelgarden Truhlík na zábradlí CROWN 39x28 cm

od 109 Kč
Kolekce truhlíků na zábrádli Crown je kombinací praktičnosti a zajímavého designu. Zaujme svým členěním a intenzivními barvami, které odolávají slunečnímu záření. Upevnění truhlíků na zábradlí nikdy nebylo jednodušší a bezpečnější. Vyrobeny z kvalitního plastu. Parametry: šířka: 393 mm hloubka: 278 mm výška: 201 mm objem: 12 l materiál: plast barva: cihlová Kupte 4 ks a více a máte DOPRAVU ZDARMA. Jarní AKCE - nemá časové omezení, je jen do…
Alza.cz
Skladem
119 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Nohelgarden Truhlík na zábradlí CROWN 39x28 cm
Výrobce: Nohel Garden
Minimální cena: 109 Kč
Maximální cena: 134 Kč
Ušetříte až: 25 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Kolekce truhlíků na zábrádli Crown je kombinací praktičnosti a zajímavého designu. Zaujme svým členěním a intenzivními barvami, které odolávají slunečnímu záření. Upevnění truhlíků na zábradlí nikdy nebylo jednodušší a bezpečnější. Vyrobeny z kvalitního plastu. Parametry:

  • šířka: 393 mm
  • hloubka: 278 mm
  • výška: 201 mm
  • objem: 12 l
  • materiál: plast
  • barva: cihlová
Kupte 4 ks a více a máte DOPRAVU ZDARMA. Jarní AKCE - nemá časové omezení, je jen do odvolání. !! NOVINKA NA TRHU - JEDINEČNÝ SYSTÉM ZAVĚŠENÍ !! Elegantně řešený samodržící plastový truhlík, určený na balkónové zábradlí nebo zahradní ploty. Samodržící truhlík je zespoda vybaven stabilizačními kolíky, které v případě úzšího zábradlí upevníte a zajistíte tak stabilitu truhlíku. Velmi snadná instalace truhlíku. Těžiště zavěšení je hodně nahoře, díky kterému tento truhlík nespadne. Barevné provedení: teracota Při objednání 10 ks a více je možnost na dotázání i jiné barevné provedení (antracit , zelená). barevná varianta je pouze na objednávku, doba dodání cca 14 dní. Objem: 12 litrů Rozměry: výška 20cm , délka 38cm , šířka 28cm   Šířka úchytu na zábradlí: vrchní část 6cm , spodní část 7,5cm PROSPERPLAST CROWN Truhlík balkonový 12l, terakota DCRO400 Truhlík má velkou výhodu oproti ostatním a to tu, že nepotřebuje žádné držáky na instalaci, protože se jednoduše zavěsí na zábradlí. Jeho konstrukce je chytrá a zároveň elegantní, protože truhlík vidíte z obou stran stejně, jak zvenčí, tak zevnitř domu - bytu. Truhlík na zábradlí je vyroben z kvalitního plastu od renomovaného výrobce, který je odolný proti povětrnostním vlivům - stálobarevný, je pevný - pružný a odolný proti mechanickému poškození. Materiál: plast Rozměry (dxšxv): 39,3x27,8x20,1cm Šířka štěrbiny: 6cm Objem: 12 l Barva: terakota ilustrační foto Plastový truhlík je vhodný k jednoduchému připevnění na zábradlí různých velikostí. Ve své spodní části má po celé délce vlisovaný zářez, kterým se na zábradlí položí a plastovým páskem se pod zábradlím zajistí. Zářez v truhlíku se směrem vzhůru zužuje, tím je zajištěna univerzalita na typu zábradlí. Šířka úchytu na zábradlí: vrchní část 6 cm, spodní část 7,5 cm. Rozměr: 39 x 28 x 20 cm. Barva: terakota Plastový truhlík s inovativní konstrukcí, která umožňuje nasazení přímo na zábradlí a připojí se k němu speciálními držáky. Je odolný vůči mechanickému poškození. Nepodléhá nepříznivému vlivu slunečního záření a zachovává si svou přirozenou barvu. Truhlík je určen na zábradlí o šířce 6-8 cm. Barva: terakota.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.