TOP 19
Nivea Výživné zpevňující tělové mléko pro suchou pokožku Q10 Plus (Firming) 400 ml

od 178,42 Kč
Výživné zpevňující tělové mléko Q10 Energy+ je určeno pro suchou pokožku - intenzivně ji vyživuje a zanechá ji nabitou energií. Znatelně zvyšuje pružnost a pevnost pokožky již během 2 týdnů. Inovované složení Nivea Výživného zpevňujícího tělového mléka Q10 Energy+ s komplexem energizujících látek: koenzymem Q10 + kreatinem + L-karnitinem zanechá buňky pokožky nabité energií, a tím znatelně zvyšuje pružnost a pevnost pokožky již během 2 týdnů.…
Europarfemy.cz
Za dopravu 85 Kč Skladem
212 Kč Do eshopu

Doporučujeme

Řadit dle

Jak vybíráme doporučené nabídky

Především pečlivě vážíme mezi cenou produktu, kvalitou a reputací eshopu.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Nivea Výživné zpevňující tělové mléko pro suchou pokožku Q10 Plus (Firming) 400 ml
Výrobce: Nivea
Minimální cena: 178,42 Kč
Maximální cena: 400 Kč
Ušetříte až: 221,58 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Výživné zpevňující tělové mléko Q10 Energy+ je určeno pro suchou pokožku - intenzivně ji vyživuje a zanechá ji nabitou energií. Znatelně zvyšuje pružnost a pevnost pokožky již během 2 týdnů. Inovované složení Nivea Výživného zpevňujícího tělového mléka Q10 Energy+ s komplexem energizujících látek: koenzymem Q10 + kreatinem + L-karnitinem zanechá buňky pokožky nabité energií, a tím znatelně zvyšuje pružnost a pevnost pokožky již během 2 týdnů. Navíc intenzivně vyživuje suchou pokožku a zabraňuje jejímu vysušování. Jak funguje:  Poprvé v historii se v sortimentu tělové péče NIVEA představuje nová generace přípravků, která díky komplexu energizujících látek: koenzymu Q10 + kreatinu + L-karnitinu zanechá buňky pokožky přímo nabité energií! - Koenzym Q10 funguje jako palivo, dodává buňkám pokožky  potřebnou energii, a umožňuje tak jejich regeneraci a obnovu. - Kreatin působí jako akumulátor buňky, uskladňuje energii a okamžitě ji dodává přesně tam, kam je třeba. - Účinné složení je nově obohaceno o L-karnitin, pokožce vlastní spalovač tuků, který stimuluje přeměnu mastných kyselin  na energii.      Kombinace těchto tří látek napomáhá nejen ke správnému fungování kožních buněk, ale zároveň jim dodává energii, a tím znatelně zvyšuje pevnost a pružnost pokožky! Účinné složení je obohaceno o olej z makadamiových ořechů, který o pokožku intenzivně pečuje, vyživuje ji a zabraňuje jejímu vysušování. Použití: Krouživými pohyby vmasírujte mléko nejméně jednou denně do pokožky celého těla. Složení: aqua, paraffinum liquidum, glycerin, c13-16 isoparaffin, c12-15 alkyl benzoate, polyglyceryl-3 distearate, cetearyl alcohol, myristyl alcohol, ubiquinone, carnitine, creatine, 1-methylhydantion-2-imide, macadamia ternifolia seed oil, glyceryl glucoside, sorbitan stearate, cera microcristallina, hydrogenated coco-glycerides, dimethicone, sodium carbomer, benzoic acid, ethylparaben, methylparaben, phenoxyethanol, linalool, citronellol, butylphenyl methylpropional, benzyl alcohol, alpha-isommethyl ionone, limonene, parfum. S přibývajícím věkem ztrácí pokožka svou pružnost a pevnost. Výživné zpevňující tělové mléko Q10 Plus má bohaté, ale rychle se vstřebávající složení, vyvinuté speciálně pro zvýšení pevnosti a pružnosti suché pokožky. Viditelně pevnější, pružnější a jemnější pokožka již za 2 týdny! Ideální pro suchou pokožku.

S přibývajícím věkem ztrácí pokožka svou pružnost a pevnost. Výživné zpevňující tělové mléko Q10 Plus má bohaté, ale rychle se vstřebávající složení, vyvinuté speciálně pro zvýšení pevnosti a pružnosti suché pokožky. Viditelně pevnější, pružnější a jemnější pokožka již za 2 týdny! Ideální pro suchou pokožku.

Popis

Aktivní látky:

  • koenzym Q10 a olej z makadamiových ořechů.

Účinky:

  • podporuje regeneraci buněk,
  • posiluje pokožku a zvyšuje její pružnost a pevnost,
  • intenzivně vyživuje a hydratuje pokožku,
  • při pravidelném používání zůstane pokožka jemná a vláčná ještě déle.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.