Nivea For Men Cool Kick 250ml

od 129 Kč
Nivea Men Cool Kick, 250 ml, Přípravky na sprchování pro muže, Sprchový gel Nivea Men Cool Kick učiní z nezbytné každodenní hygieny jedinečný osvěžující zážitek.Vlastnosti:myje pokožku a zbavuje nečistotpo použití dodá pocit svěžesti a energielze použít na tělo i vlasydermatologicky testovánoJak používat:Aplikujte při sprchování či koupeli. Naneste na pokožku celého těla a poté opláchněte teplou vodou. Vhodné pro každodenní použití. Sprchový…
Chytralekarna.cz
Skladem
136 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Nivea For Men Cool Kick 250ml
Výrobce: Nivea
Minimální cena: 129 Kč
Maximální cena: 136 Kč
Ušetříte až: 7 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Nivea Men Cool Kick, 250 ml, Přípravky na sprchování pro muže, Sprchový gel Nivea Men Cool Kick učiní z nezbytné každodenní hygieny jedinečný osvěžující zážitek.Vlastnosti:myje pokožku a zbavuje nečistotpo použití dodá pocit svěžesti a energielze použít na tělo i vlasydermatologicky testovánoJak používat:Aplikujte při sprchování či koupeli. Naneste na pokožku celého těla a poté opláchněte teplou vodou. Vhodné pro každodenní použití. Sprchový gel Nivea Cool Kick vás po ránu povzbudí přílivem chladivého osvěžení. Složení s chladivým mentholem a osvěžující vůní oživí pokožku i smysly a dodá vám pocit čistoty a dlouhotrvající energické svěžesti. Představuje chladivou a osvěžující péči o pokožku i vlasy. Po napěnění do bohaté pěny důkladně čistí a zároveň hydratuje pokožku. Snášenlivost pokožky je dermatologicky schválena. Balení obsahuje 250 ml.

Dopřejte mužské pokožce tu nejlepší péči pomocí sprchového gelu s chladivým mentolem, který aktivuje energii a dodává pocit ledového osvěžení.

NIVEA Sprchový gel muži COOL 250ml od Beiersdorf na GigaLékárna.cz za 87 Kč .

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.