Nike Juvenate Wmns boty

Na první pohled vás na teniskách upoutá jejich zářivá růžová barva, která je velmi trendy. Tenisky jsou velmi pohodlné a díky měkké a zvýšené podrážce se v nich při každém kroku budete cítit jako v bačkůrkách. Tenisky mají po boku kultovní logo značky a nad patou pak nápis značky. Tenisky jsou vhodné na každodenní nošení. Hodí se do školy, do města, ale využijete je i ve vašem volném čase. Díky své kombinaci barev se dají skvěle kombinovat s…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Nike Juvenate Wmns boty
Výrobce: NIKE
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Na první pohled vás na teniskách upoutá jejich zářivá růžová barva, která je velmi trendy. Tenisky jsou velmi pohodlné a díky měkké a zvýšené podrážce se v nich při každém kroku budete cítit jako v bačkůrkách. Tenisky mají po boku kultovní logo značky a nad patou pak nápis značky. Tenisky jsou vhodné na každodenní nošení. Hodí se do školy, do města, ale využijete je i ve vašem volném čase. Díky své kombinaci barev se dají skvěle kombinovat s různými kousky oblečení a vždy podtrhnou a doladí každý váš outfit. Trendy růžová barva. Pohodlí a styl. Šněrování na tkaničky. Každodenní nošení. Materiál: polyester, nylon. Dámské nízké tenisky Nike Wmns Juvenate si zaslouží vaši pozornost. Tenisky získávají stále více na oblibě pro svoji pohodlnost a nenucený ležérní styl. A v tomto duchu se nese i tento model. Svršek je z lehkého a pohodlného polyesterového materiálu, který vám dopřeje komfortní nošení v každém okamžiku. Stylové provedení zajistí oranžová barva doplněná logem značky. Boty využijete zejména při běžném každodenním nošení do práce, do města ale třeba v nich i protančíte nejednu párty. Trendy oranžové provedení s logem Nike. Vhodné na běžné nošení. polyester/nylon. Svršek: Textil Podešev: Guma Profil: Nike Juvenate je edice vytvořena speciálně pro ženy. Proto jsou vyrobeny z ultra prodyšných síťovinových svršků, jsou extrémně lehké a položené na pohodlné Phylon mezipodešvi.  Nike Wmns Juvenate Total Crimson/ Total Crimson-White jsou neonově oranžové tenisky vhodné na léto. Ikonická značka Nike se drží svého kréda 'Just do it' a udává trendy v celosvětovém měřítku.Technologie, inovace, maximální komfort a ohled na potřeby těla.Just do it. Nic není nemožné. Obuj se a běž!

  • Dámské sportovní zelené boty Nike
  • Vhodné na běh
  • Na šněrování
  • Pohodlné, lehké
  • Materiál: syntetický, prodyšná síťovina
Boty Nike WMNS Juvenate barva: Beige materiál: neopren, syntetika kolekce: jaro/léto 2017 technologie: Phylon Nike Tenisky Juvenate Wmns 724979-401 ruznobarevne K dispozici v dámské velikosti. EUR 38,39,38 1/2.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.