Nike AIR MAX 90 ULTRA SE boty

Sneakers navazující na styl 90. let jsou nadčasovým prvkem městského outfitu. Nyní je můžete získat v dětské verzi, které snadno přizpůsobíte ke všem stylizacím. Díky Air Maxům 90 získáte nejvyšší pohodlí zaručené syntetickým svrškem, textilní stélkou a především slavným vzduchovým polštářkem, který je umístěn v podešvi.Svrchní materiál: syntetický materiálStélka: textilní materiálPodešev: syntetický materiál, systém Air Svršek: Textílie,…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Nike AIR MAX 90 ULTRA SE boty
Výrobce: NIKE
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Sneakers navazující na styl 90. let jsou nadčasovým prvkem městského outfitu. Nyní je můžete získat v dětské verzi, které snadno přizpůsobíte ke všem stylizacím. Díky Air Maxům 90 získáte nejvyšší pohodlí zaručené syntetickým svrškem, textilní stélkou a především slavným vzduchovým polštářkem, který je umístěn v podešvi.Svrchní materiál: syntetický materiálStélka: textilní materiálPodešev: syntetický materiál, systém Air Svršek: Textílie, syntetika Mezipodešev: PU mezipodešev s Air Max jednotkou v patě  Podešev: Guma Profil: Klasický model Nike Air Max 90 v černo-bílém provedení s bílou Nike Swoosh po obou stranách boty.Tyto boty se řídí pánskou velikostní tabulkou!

  • Dámské, dívčí sportovní boty Nike
  • Na šněrování
  • Pohodlné
  • Materiál: syntetický, prodyšná síťovina
Nike Tenisky Dětské AIR MAX 90 ULTRA SE Černá K dispozici v chlapecké velikosti. EUR 36,38,39,35 1/2,37 1/2,38 1/2,36 1/2. Nízké dámské tenisky od značky Nike s pojmenováním Air Max 90 Ultra SE (GS) v černém provedení s bílými a růžovými částmi.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.