Naturalis Bio Acerola 100g

od 379 Kč
Acerola Naturalis je tropické ovoce zvané barbadoská třešeň. Díky přírodnímu původu je obsah vitamínů a ostatních látek pro tělo snáze vstřebatelný, oproti synteticky produkovaným doplňkům stravy. Pro svou příjemně nakyslou chuť je oblíbeným dochucovadlem či se hojně používá k tvorbě různých nápojů. Acerola vyniká vysokým obsahem vitamínu C v přírodní formě, jehož dostatečný přísun je nezbytný pro normální funkci imunitního systému. Vitamín C…
Naturalis
Za dopravu 99 Kč Skladem
419 Kč
Za dopravu 99 Kč Skladem
419 Kč Do obchodu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Naturalis Bio Acerola 100g
Výrobce: Naturalis
Minimální cena: 379 Kč
Maximální cena: 419 Kč
Ušetříte až: 40 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Vlastnosti

Vitamíny a minerály:
Forma:

Popis produktu

Acerola Naturalis je tropické ovoce zvané barbadoská třešeň. Díky přírodnímu původu je obsah vitamínů a ostatních látek pro tělo snáze vstřebatelný, oproti synteticky produkovaným doplňkům stravy. Pro svou příjemně nakyslou chuť je oblíbeným dochucovadlem či se hojně používá k tvorbě různých nápojů. Acerola vyniká vysokým obsahem vitamínu C v přírodní formě, jehož dostatečný přísun je nezbytný pro normální funkci imunitního systému. Vitamín C v neposlední řadě působí jako antioxidant. Zralé plody aceroly obsahují 4,5 % vitaminu C, což je v porovnání s pomerančem nesrovnatelně více. Acerola je dále zdrojem vitamínu A, riboflavinu či minerálních látek. Důležitou součástí procesu zpracování aceroly je sušení čerstvě sesbíraných bobulí a jejich následné rozemletí na jemný prášek. V případě Aceroly Naturalis je využíváno tzv. lyofilizace. Jedná se o sušení mrazem, což je nejšetrnější možný způsob, díky němuž zůstává zachováno až 95 % účinných látek. Běžným sušením je oproti tomu dosahováno pouhých 50 %. Na co nejčastěji používáte acerolu: Plody aceroly vzhledově připomíná naši třešeň. Tato podoba není ovšem náhodná. Acerole se totiž divoká tropická třešeň. Obsahuje velké množství vitamínu C. Acerola má velmi kvalitní i nutriční výživnost a chuť, která je příjemně nakyslá. Pro dodání vitamínu C - acerola obsahuje velké množtsví vitaminu C. Pro Anti-aging efekt . Pro podporu imunitního systému – ten zvyšuje odolnost organismu vůči běžným nemocem. Pro dodání energie - díky velikému množství vitaminů je acerola spolehlivým dodavatelem energie Acerola Naturalis obsahuje: 612x více vitamínu C než pomeranč 2x více vitamínu A než paprika 5,5x více draslíku než v masu Složení: 100 % lyofilizovaný - mrazem sušený plod Aceroly (Barbadonská třešeň, Malphighia glabra) v prášku Dávkování: Dospělí konzumují 1 až 2 zarovnané čajové lžičky (1,5g-3g) 1-2x denně. Pro děti od 3 let je vhodná 1 zarovnaná čajová lžička (1,5g) 1x denně. Ideální je acerolu rozmíchat v jogurtu, müsli či v mléčném koktejlu. Můžete ji též rozmíchat ve studené vodě, mlécé, smothies či jiném koktejlu a vypít. Zapomeňte na šťávy. Udělejte si lahodný a přitom zdravý nápoj z aceroly. Koktejl či kaši z aceroly se doporučuje konzumovat jako zdravá snídaně, svačina či lehká večeře. Certifikáty jakosti Aceroly Naturalis: Acerola Naturalis vyniká zejména svou kvalitou a vlivem na lidský organismus. Jeden z důkazů, že tomu opravdu tak je, jsou certifikáty jakosti s mezinárodním uznáním, které Acerola Naturalis získala. Acerola Naturalis získala certifikát vydaný Ministerstvem zemědělství v USA označující organicky a nezávadně pěstovanou surovinu Acerola Naturalis získala certifikát označující pěstování v BIO kvalitě. Tento certifikát je platný po celé EU Acerola Naturalis získala certifikát vydaný v USA označující "košér" kvalitu Acerola Naturalis získala cerfikát, který zaručuje vhodnost konzumace i vegany BIO certifikát vydaný v ČR. Označuje organicky a nezávadně pěstovanou a balenou plodinu. Pěstování Aceroly Naturalis: Acerola roste jako keř nebo nízký stromek pěstovaný pro kulaté až mírně zploštělé plody bohaté na vitamín C. Tato teplomilná rostlina původem ze Střední a Jižní Ameriky byla postupem času úspěšně domestikována v subtropických oblastech po celém světě. V případě ideálních podmínek dosahuje acerola období sklizně až třikrát do roka. Obliba přímého slunečního svitu přináší v případě mělkého kořenového systému aceroly nebezpečí vyvrácení, neboť v

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.